AnonymBruker Skrevet 4. august 2022 #1 Skrevet 4. august 2022 Er på hytta og skal lage en gryterett til middagsgjester senere i dag og har oppdaget at jeg har glemt å ta med fløte. Hva kan jeg bruke istedet? Anonymkode: 491a4...73b
Suss80 Skrevet 4. august 2022 #2 Skrevet 4. august 2022 (endret) Rømme. Creme fraiche. Kremost som feks Philadelphia. Eventuelt noe H-melk iblandet. Endret 4. august 2022 av Suss80
mercury_ Skrevet 4. august 2022 #3 Skrevet 4. august 2022 Creme fraiche eller rømme. Dersom du bruker rømme har du det i til slutt, den må ikke kokes, da vil den skille seg. Men creme fraiche kan kokes.
AnonymBruker Skrevet 4. august 2022 #4 Skrevet 4. august 2022 Hva lager du? Jeg bruker fløte og creme fraîche litt om hverandre i middagsretter. I enkelte tilfeller kan du bytte ut fløte med melk (f.eks. i middagspai) eller droppe det (carbonara f.eks). Kokosmelk passer i krydrete retter. Anonymkode: d27f4...18e
AnonymBruker Skrevet 4. august 2022 #5 Skrevet 4. august 2022 Takk for svar alle sammen. Det er en ganske krydret rett i utgangspunktet, og jeg har en boks med kokosmelk, så da prøver jeg med det. Har også rømme til servering. 😃 Anonymkode: 491a4...73b
AnonymBruker Skrevet 4. august 2022 #6 Skrevet 4. august 2022 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Takk for svar alle sammen. Det er en ganske krydret rett i utgangspunktet, og jeg har en boks med kokosmelk, så da prøver jeg med det. Har også rømme til servering. 😃 Anonymkode: 491a4...73b Jeg skulle til å skrive kokosmelk faktisk, har ofte erstattet det med fløte i supper og gryter, og fått masse skryt Anonymkode: 1e667...5b8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå