Gå til innhold

Kokosmakroner


Gjest Gjesta

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kokosmakroner

4 eggehviter

180 g melis

250 g kokosmasse

¼ ts vaniljesukker

Pisk eggehvitene stive. Rør forsiktig inn melis, kokosmasse og vaniljesukker. Sett topper på stekebrett og stek ved 150 grader i ca 15 minutter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

250 g kokosmasse

250 g sukker

5 eggehviter

Bland alle ingrediensene i en tykkbunnet kjele. Varm masssen under røring til den er seig og sammenhengende. Sett massen med teskje på bakepapir. Stek kakene lysegule i middels varme (200 - 225 grader)

Disse blir sprø utenpå og seige inni. Oppbevares i fryseren for da blir de ikke tørre.

Et must her i huset til jul.

Endret av Persille
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er litt arbeid med disse, men til gjengjeld blir de veldige gode. Anbefales:

Ca 50 stk.

3 eggehviter

300 gr melis

300 gr kokos

Visp eggehvitene halvstive, sikt over melisen og visp videre over damp til massen blir som en krem. Visp til blandingen er avkjølt. Blad kokosmassen forsiktig i. Settes i små topper (med 2 teskjeer) på bakepapir og LA STÅ 2 TIMER før steking. Stek ved 160 grader i 15-20 minutter. (Hvis du liker det, kan du pensle undersiden med smeltet sjokolade når de er kalde).

Endret av Brunhilde
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kokosmakroner

4 eggehviter

180 g melis

250 g kokosmasse

¼ ts vaniljesukker

Pisk eggehvitene stive. Rør forsiktig inn melis, kokosmasse og vaniljesukker. Sett topper på stekebrett og stek ved 150 grader i ca 15 minutter.

Vet du hvor mange kokosmakroner dette blir?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...