Gå til innhold

Forslag til pizzaingredienser når man skal lage pizza uten kjøtt


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Dere som lager uten kjøtt hva har dere på? 

Anonymkode: 270b3...db7

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Soltørkede tomater, oliven, fetaost, løk

Anonymkode: da389...509

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Mozzarella ost, tomater, løk, rød paprika

Anonymkode: d77da...79d

  • Liker 1
Skrevet

poteter, syltet løk, paprika (grillet paprika) rømmesaus,  kantarallerer, pærer, mye rart å velge mellom :)

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Kommer langt med en god tomatsaus og god ost, syns jeg. Helt enkel pizza er ofte best!

Eller så lager jeg hvit pizza med crème fraîche, hvitløk, rødløk, tynne potetskiver, ost og timian.

Anonymkode: d7e8e...718

  • Liker 7
AnonymBruker
Skrevet
M71 skrev (1 minutt siden):

poteter, syltet løk, paprika (grillet paprika) rømmesaus,  kantarallerer, pærer, mye rart å velge mellom :)

Poteter og pære 🤮

Anonymkode: da389...509

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Mais elsker jeg på pizza. Og løk, noen ulike typer ost, da er jeg egentlig fornøyd  :)

Anonymkode: 74737...5c2

AnonymBruker
Skrevet

Blåmuggost, karamelisert løk og honning.

Stekt sopp, og hvit saus med hvitløk.

Hvit pizza med røkelaks og avokadokrem.

Skagen-pizza Rogn, rødkløk, gressløk, creme fraiche.

Marinerte cherrytomater, pesto og pinjekjerner.

Grillede grønnsaker (squash, paprika, løk). 

 

Anonymkode: e0d12...7b7

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

En god tomatsaus, mozzarella, cherrytomater og pinjekjerner. Ruccola og chiliolje etter steking i pizzaovn.

Anonymkode: 02ed9...0fd

Skrevet
Just now, AnonymBruker said:

Poteter og pære 🤮

Anonymkode: da389...509

I går var det hvit pizza med blåmuggost og pærer, rislet med honning når den kom ut fra ovnen. Nydelig.

Den andre var en hvit pizza med poteter, syltet rødløk, tynnskjært entrecote, soltørket tomat, rislet med chiliolje etterpå. Nydelig det også :) 

  • Liker 9
  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Jeg spiste en fantastisk pizza på Villa Paradiso på Solli plass i Oslo med tomatsaus, ost og grillet aubergine! 
 

Det var NYDELIG.

Anonymkode: 08526...3e0

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Lager italiensk pizza, men f.eks.

Spinat & blåmuggost 

Sopp og rødløk

Paprika og oliven

Tomat, mozzarella, basilikum 

Ellers også brokkoli, aromasopp, østerrsopp, stekte skiver av aubergine og squash. Ruccula som topping ved servering. 

Noen liker mais og ananas, men det pleier vi ikke å ha. 

 

 

Anonymkode: d039f...e3b

AnonymBruker
Skrevet
M71 skrev (Akkurat nå):

I går var det hvit pizza med blåmuggost og pærer, rislet med honning når den kom ut fra ovnen. Nydelig.

Den andre var en hvit pizza med poteter, syltet rødløk, tynnskjært entrecote, soltørket tomat, rislet med chiliolje etterpå. Nydelig det også :) 

Du få gjøre som du vil... men synes ikke noe om potet på pizza. Blir som brødskrive med pasta på... Karbo-kilde på karbo...

Anonymkode: da389...509

Skrevet

Sopp, trippel osteblanding, purre og løk ;)

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Du få gjøre som du vil... men synes ikke noe om potet på pizza. Blir som brødskrive med pasta på... Karbo-kilde på karbo...

Anonymkode: da389...509

Nå er ikke potet min favoritt heller.

Men om karbo er problemet ville jeg droppet pizza i utgangspunktet :)

Anonymkode: e0d12...7b7

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker said:

Du få gjøre som du vil... men synes ikke noe om potet på pizza. Blir som brødskrive med pasta på... Karbo-kilde på karbo...

Anonymkode: da389...509

Tror du går over karbogrensa uansett om du har noen løvtynne potetskiver på pizzaen til middag, eller ikke 🙃 Du får lage din egen tråd hvor du kan kritisere så mye du vil, du vet, det finnes folk som serverer brød til pasta også!

Anonymkode: 02ed9...0fd

  • Liker 8
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Nå er ikke potet min favoritt heller.

Men om karbo er problemet ville jeg droppet pizza i utgangspunktet :)

Anonymkode: e0d12...7b7

Sparer karbo der jeg kan, alle månner drar....

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Tror du går over karbogrensa uansett om du har noen løvtynne potetskiver på pizzaen til middag, eller ikke 🙃 Du får lage din egen tråd hvor du kan kritisere så mye du vil, du vet, det finnes folk som serverer brød til pasta også!

Anonymkode: 02ed9...0fd

Ja, og det har jeg kritisert i tråden her på KG som handler om nettopp det...

Anonymkode: da389...509

Skrevet

Du kan prøve hvordan falafel smaker, i stedet for kjøtt.

AnonymBruker
Skrevet

Tomatsaus, mozarella, cherrytomater og pesto. (Og evt. ananas.)

Når det gjelder pizza er det enkle oftest det beste.

Anonymkode: b6b88...ec4

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Sparer karbo der jeg kan, alle månner drar....

Ja, og det har jeg kritisert i tråden her på KG som handler om nettopp det...

Anonymkode: da389...509

Men nå var dette en oppskriftstråd.. Ikke en diett-tråd. 

Her serveres gjerne nybakt hvitløksbrød på pizzabordet. Sammen med andre småretter og vente-retter mens pizzaovnen jobber. Sunne og slanke er vi, hele gjengen, likevel. 

Anonymkode: e0d12...7b7

  • Liker 9
  • Hjerte 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...