AnonymBruker Skrevet 21. juli 2022 #1 Skrevet 21. juli 2022 til tilberedning? Hvordan spiser dere potetene, hva slags krydder, smør, hvordan steker dere, hva brukere dere potene i? Jeg spiser sjelden potet for jeg er så lei, så trenger noen gode tips til hvordan lage digge poteter? Anonymkode: c2822...3f3
Gjest Ghostface Skrevet 21. juli 2022 #2 Skrevet 21. juli 2022 Jeg deler ofte opp potetene i skiver, har på pommes frites krydder og hiver dem i airfryeren en stund.
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2022 #3 Skrevet 21. juli 2022 Kok poteter med skall på. Når de er ferdige klemmer du de flat med en skje, krydrer dem og stek dem i pannen med smør og hakket hvitløk til de er gyldne og litt crispy👌🏻 Anonymkode: bb75c...c0b 3
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2022 #4 Skrevet 21. juli 2022 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Kok poteter med skall på. Når de er ferdige klemmer du de flat med en skje, krydrer dem og stek dem i pannen med smør og hakket hvitløk til de er gyldne og litt crispy👌🏻 Anonymkode: bb75c...c0b hva slags krydder? Anonymkode: c2822...3f3
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2022 #5 Skrevet 21. juli 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): hva slags krydder? Anonymkode: c2822...3f3 Det du liker, men jeg synes det er best med bare salt og pepper, evt. litt paprikapulver. Anonymkode: bb75c...c0b
LiseTV Skrevet 21. juli 2022 #6 Skrevet 21. juli 2022 Kok aldri poteter, jeg damper dem med rist i pannen, skallet skal vere på.
ajarRun Skrevet 21. juli 2022 #7 Skrevet 21. juli 2022 Kjøper dem ferdig kuttet og stekt. De kaller det potetgull. 2
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2022 #8 Skrevet 21. juli 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Det du liker, men jeg synes det er best med bare salt og pepper, evt. litt paprikapulver. Anonymkode: bb75c...c0b Sånn blir de når de er ferdige. Anonymkode: bb75c...c0b 1 1
PurpleTuliip Skrevet 21. juli 2022 #9 Skrevet 21. juli 2022 Ovnsstekte poteter med krydderblanding er skikkelig nam. Litt olje i bunnen av en ildfast form (smører formen med det) legger poteter i skiver utover og sprer utover krydderblanding. Avslutter gjerne med en liten klatt smør (elsker smaken av godt smør) og steker på 225 grader. Røres i engang i blant og etter 20-25 min er det ferdig. Digg å hive på grillfunksjonen på slutten så de blir litt krispy utenpå. Deler mandelpotet i to, pensler med smør og strør over litt salt. (Snittsiden opp) steker på 215 grader i rundt 15 min (kjenner at de er myke igjennom med kniv/gaffel) Potetmos laget med godt smør og fløte, gratineres i ovn med litt ost på toppen (om du liker det er det godt med litt hvitløk og stekt Chorizopølse rørt inn i potetmosen før gratinering også) 1
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2022 #10 Skrevet 21. juli 2022 Bruker dem i indisk linsegryte, eller i spansk omelett. Det er gode retter. Anonymkode: d65ca...34f
Grüner Skrevet 21. juli 2022 #11 Skrevet 21. juli 2022 Nå som det er nypotetsesong, synes jeg potetene er best kokt, ellers finnes det mange muligheter med poteter: kokte, bakte, moste (stappe), stekte i panne (terninger eller skiver), stekte i båter i stekeovnen, som potetsalat (med sennepsvinaigraitte eller crème fraîche), stuete poteter, potetsuppe, røstipoteter, i raspeballer…
LiseTV Skrevet 26. august 2022 #12 Skrevet 26. august 2022 Ikke bruk kokefaste poteter. Mandel, kerspink og pimpernell er gode poteter. Styr unna Beate, der er en industripotet.
AnonymBruker Skrevet 26. august 2022 #13 Skrevet 26. august 2022 Dobbelbakt potet! Du baker den og så deler du den i to, huler den litt ut og blander innholdet med hva du vil (men absolutt best med ost!) og putter det tilbake og tar de i ovnen litt til Anonymkode: 96297...7b3 2
AnonymBruker Skrevet 26. august 2022 #14 Skrevet 26. august 2022 Ghostface skrev (På 21.7.2022 den 18.02): Jeg deler ofte opp potetene i skiver, har på pommes frites krydder og hiver dem i airfryeren en stund. Blir de crispy? Anonymkode: 79e3a...9d5
AnonymBruker Skrevet 26. august 2022 #15 Skrevet 26. august 2022 Jeg er veldig enkel når det kommer til poteter. Kok de med skallet på (jeg foretrekker mandelpoteter), ha de på et fat, mos de litt med gaffelen, ha på salt og masse smør. Jeg synes det er nydelig! Kunne ha spist et helt måltid bestående av bare det. Anonymkode: 49eee...674 2
Wenda Skrevet 26. august 2022 #16 Skrevet 26. august 2022 Kommer helt an på hva slags poteter jeg har og hva jeg har lyst på. Jeg elsker poteter og lager poteter på mange forskjellige måter. Røsti, hasselback, bakt, dobbeltbakt, pommes, sticks, stekt, kokt, potetmos, potetsalat, slike små, runde potetkuler osv
Boetica Skrevet 26. august 2022 #17 Skrevet 26. august 2022 Potetmos med hvitløk og parmesan og gjerne litt most gulrot. Smak deg frem. God avveksling.
AnonymBruker Skrevet 26. august 2022 #18 Skrevet 26. august 2022 Småpoteter i air fryer med litt olje,honning og timian på, så litt hvitløksmørr når du er ferdig. Poteter + grønnsaksbuljong, poteter i jegergryte +++ poteten kan nesten brukes til alt Anonymkode: 130de...60c
Frøkenfryden Skrevet 27. august 2022 #19 Skrevet 27. august 2022 Båtpotet i ovnen med salt og pepper og litt olje. Hiver veldig ofte noen potetbiter i suppe, både tomatsuppe og gulrotsuppe og rødbetsuppe ++. Blir tykk og kremete og mettende. potetmos. Og dagen derpå blande restene med egg og mel og eventuelt melk og raspa parmesan. Stekes som lapper. 1
Troyamin Skrevet 27. august 2022 #20 Skrevet 27. august 2022 Brujer hele, gule nypoteter og lager flere snitt i toppen. Smører på hjemmelaget kryddersmør og legger de på en seng av hele sjalottløk og gulrøtter. Baker de i ovnen til alt er mørt. Smaker utmerket til kylling eller rødbeteburgere. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå