AnonymBruker Skrevet 21. juli 2022 #1 Skrevet 21. juli 2022 Uansett hvor og hvilket merke kyllingfilet jeg kjøper så er det sånne blodflekker i hver, når jeg skjærer det i biter så må jeg alltid ta vekk mye av de blodmerkene. Det tar så mye tid, at jeg vurderer snart å bli vegetarianer.😰 Tar dere det også bort? Jeg klarer ikke å la være. Anonymkode: e9cb2...6fd 1
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2022 #2 Skrevet 21. juli 2022 Tar det bort ja. Syns det er ekkelt 😅 Men det går vel bort i steikinga. Anonymkode: 4d3b1...799 2
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2022 #3 Skrevet 21. juli 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Tar det bort ja. Syns det er ekkelt 😅 Men det går vel bort i steikinga. Anonymkode: 4d3b1...799 Usikker på om det går bort i stekingen. Noen ganger pleier jeg å kjøpe ferdig stekt kylling, og man kan se en del sånne mørke prikker på det hvite, da tenker jeg det er blodflekker.😛så da går det kanskje ikke bort.🧐 Anonymkode: e9cb2...6fd
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2022 #4 Skrevet 21. juli 2022 Det er helt normalt. Anonymkode: e16c1...497 2
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2022 #5 Skrevet 21. juli 2022 Nei tenk at det et blod på kjøttet ditt 😛 Jeg tar det ikke bort. Anonymkode: 0770f...34a 11 2
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2022 #6 Skrevet 21. juli 2022 AnonymBruker skrev (35 minutter siden): Nei tenk at det et blod på kjøttet ditt 😛 Jeg tar det ikke bort. Anonymkode: 0770f...34a uffda😟 Anonymkode: e9cb2...6fd
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2022 #7 Skrevet 21. juli 2022 Skal man spise dyr bør man nesten akseptere at det er det man gjør. På tide å dra opp «er kjøttdeig muskler»-tråden igjen? Anonymkode: ecd96...947 8 4
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2022 #8 Skrevet 21. juli 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Skal man spise dyr bør man nesten akseptere at det er det man gjør. På tide å dra opp «er kjøttdeig muskler»-tråden igjen? Anonymkode: ecd96...947 Kan man ikke lenger spørre om noe som helst her? Du kunne bare svart ja eller nei 😏 Anonymkode: e9cb2...6fd
BobbySocks Skrevet 21. juli 2022 #9 Skrevet 21. juli 2022 Nei, men altså. Det går blodårer igjennom hele muskelen, og nå du da skal spise muskelen spiser du og blodårer. Dyret er tappet for blod, men det blir dessverre aldri helt perfekt. Det er nesten sånt man må tåle om man skal spise levende vesener. 4
Million Skrevet 21. juli 2022 #10 Skrevet 21. juli 2022 Dette er noe jeg aldri har ofret en tanke. Jeg steker kyllingkjøttet slik det er, jeg står ikke og pirker ut ting. Det er kjøtt fra et levende vesen, og sånn er det med kjøtt. Det er ikke farlig. 3
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2022 #11 Skrevet 24. juli 2022 On 7/21/2022 at 12:51 PM, AnonymBruker said: Uansett hvor og hvilket merke kyllingfilet jeg kjøper så er det sånne blodflekker i hver, når jeg skjærer det i biter så må jeg alltid ta vekk mye av de blodmerkene. Det tar så mye tid, at jeg vurderer snart å bli vegetarianer.😰 Tar dere det også bort? Jeg klarer ikke å la være. Anonymkode: e9cb2...6fd Det er blod i alt kjøtt... Anonymkode: d95dc...2cc 1
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2022 #12 Skrevet 24. juli 2022 On 7/21/2022 at 1:59 PM, AnonymBruker said: Skal man spise dyr bør man nesten akseptere at det er det man gjør. På tide å dra opp «er kjøttdeig muskler»-tråden igjen? Anonymkode: ecd96...947 Denne mener du? 🤣 https://forum.kvinneguiden.no/topic/78541-innholdet-i-karbonadedeig Anonymkode: d95dc...2cc 1
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2022 #13 Skrevet 24. juli 2022 Blod på kyllingfillet? Skjønner ikke hva dere mener, for å være ærlig. Kan aldri huske å ha sett noe sånt. Fjerner ingenting, nei. For jeg ser det ikke. Anonymkode: 3cab4...126 1
Maestro Skrevet 24. juli 2022 #14 Skrevet 24. juli 2022 Fjerner det ikke. Fett på kjøtt derimot 🤢 Spiser alt annet enn fett.. Er kun med ribbe, at jeg klarer og spise det.
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2022 #15 Skrevet 24. juli 2022 Selvfølgelig kommer det til å forekomme blodspor på et dyr som en gang har levd. Men det er jo ikke noe eklere enn å spise selve kyllingen. Det er jo det samme som at man kan finne bein i fisk. Anonymkode: 2c345...f86
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2022 #16 Skrevet 26. juli 2022 Det er jo enkelt bare å fjerne det. Anonymkode: a8ddc...871
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2022 #17 Skrevet 26. juli 2022 AnonymBruker skrev (På 21.7.2022 den 13.59): Skal man spise dyr bør man nesten akseptere at det er det man gjør. På tide å dra opp «er kjøttdeig muskler»-tråden igjen? Anonymkode: ecd96...947 Haha.. jeg havnet nesten i slosskamp på barneskolen da jeg sa til andre unger at kjøtt er muskler😂😂 Anonymkode: 16d14...405 1
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2022 #18 Skrevet 26. juli 2022 BobbySocks skrev (På 21.7.2022 den 16.16): Nei, men altså. Det går blodårer igjennom hele muskelen, og nå du da skal spise muskelen spiser du og blodårer. Dyret er tappet for blod, men det blir dessverre aldri helt perfekt. Det er nesten sånt man må tåle om man skal spise levende vesener. Håper du ikke spiser levende vesener! Anonymkode: 4d5a9...403 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå