Gjest Frysepinne Skrevet 20. juli 2022 #1 Skrevet 20. juli 2022 Er det andre som syns Gastromat har forandra smak? Tidligere syns det var mye smak i den, men nå er det bortimot "smakløst". Men det kan jo hende det er hos meg problemet ligger.
Linazer Skrevet 20. juli 2022 #2 Skrevet 20. juli 2022 Jeg syns også at Gastromat smaker annerledes enn før. Smaker mindre rett og slett.
Gjest Frysepinne Skrevet 20. juli 2022 #3 Skrevet 20. juli 2022 Linazer skrev (1 minutt siden): Jeg syns også at Gastromat smaker annerledes enn før. Smaker mindre rett og slett. Takk for svar. Det er så vanskelig å bedømme sin egen smak så det er fint å høre at andre har samme erfaring.
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2022 #4 Skrevet 20. juli 2022 Skriv inn til produsenten og spør om de har endret på produktet. Jeg foretrekker Aromat - kan anbefale Anonymkode: d800b...953 1
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2022 #6 Skrevet 20. juli 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Aldri hørt om Anonymkode: ee3c1...286 Ok du har ikke hørt om gestromat!? Anonymkode: dfdc3...e7e
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2022 #7 Skrevet 20. juli 2022 24 minutter siden, AnonymBruker said: Aldri hørt om Anonymkode: ee3c1...286 Anonymkode: d800b...953
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2022 #8 Skrevet 20. juli 2022 AnonymBruker skrev (34 minutter siden): Ok du har ikke hørt om gestromat!? Anonymkode: dfdc3...e7e Det var det jeg skrev, ja, riktig. AnonymBruker skrev (11 minutter siden): Anonymkode: d800b...953 Aha, krydder(miks) altså. Takk for info. Anonymkode: ee3c1...286
Gjest Frysepinne Skrevet 20. juli 2022 #9 Skrevet 20. juli 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Skriv inn til produsenten og spør om de har endret på produktet. Jeg lytta til rådet ditt og sendte dem en henvendelse 👍
Kratt_ Skrevet 20. juli 2022 #10 Skrevet 20. juli 2022 Kanskje du har brukt det så lenge at du har blitt "immun"? Litt sånn som med salt. 2
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2022 #11 Skrevet 20. juli 2022 1 minutt siden, Kratt_ said: Kanskje du har brukt det så lenge at du har blitt "immun"? Litt sånn som med salt. 😂 ååå den var herlig. Skjønner hva du mener Anonymkode: d800b...953
Kratt_ Skrevet 20. juli 2022 #12 Skrevet 20. juli 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): 😂 ååå den var herlig. Skjønner hva du mener Anonymkode: d800b...953 Er det jeg mistenker har skjedd med meg.. 😅 1
Gjest Frysepinne Skrevet 20. juli 2022 #13 Skrevet 20. juli 2022 Kratt_ skrev (2 minutter siden): Kanskje du har brukt det så lenge at du har blitt "immun"? Litt sånn som med salt. Jeg lurer på om det er omvendt. At det er så lenge siden jeg brukte det at jeg innbiller meg at det smaker annerledes enn det egentlig gjør/gjorde 😁 Helt ærlig så smaker det som tynn buljong der smaken forsvinner i løpet av brøkdelen av et sekund. Det fins ikke noe dybde eller noe "bak i der". Men jeg er åpen for at det er personlig og ikke objektivt!
Million Skrevet 20. juli 2022 #14 Skrevet 20. juli 2022 Nå kjenner jeg at jeg blir litt nysgjerrig på å smake dette Gastromat krydderet som flere her på KG har nevnt. Jeg har aldri smakt det. Hva bruker man det på, sånn typisk? Tar man det på ved bordet?
Motelvibes Skrevet 20. juli 2022 #15 Skrevet 20. juli 2022 Million skrev (Akkurat nå): Nå kjenner jeg at jeg blir litt nysgjerrig på å smake dette Gastromat krydderet som flere her på KG har nevnt. Jeg har aldri smakt det. Hva bruker man det på, sånn typisk? Tar man det på ved bordet? På ostesmørbrød
Million Skrevet 20. juli 2022 #16 Skrevet 20. juli 2022 Motelvibes skrev (Akkurat nå): På ostesmørbrød Tar du det på før eller etter steking da?
Motelvibes Skrevet 20. juli 2022 #17 Skrevet 20. juli 2022 Million skrev (1 minutt siden): Tar du det på før eller etter steking da? Varierer
Gjest Frysepinne Skrevet 20. juli 2022 #18 Skrevet 20. juli 2022 Million skrev (1 minutt siden): Nå kjenner jeg at jeg blir litt nysgjerrig på å smake dette Gastromat krydderet som flere her på KG har nevnt. Jeg har aldri smakt det. Hva bruker man det på, sånn typisk? Tar man det på ved bordet? På potetstappe. På stekt egg. Til enkelte salater. Til alt som trenger litt smak uten at det er salt.
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2022 #20 Skrevet 20. juli 2022 10 minutter siden, Frysepinne said: På potetstappe. På stekt egg. Til enkelte salater. Til alt som trenger litt smak uten at det er salt. Gastromat består hovedsakelig av salt Anonymkode: d800b...953 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå