Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

På juleaften skal det være ribbe, medisterkaker, medisterpølser, surkål, rørte tyttebær, salte mini agurker, flattbrød og poteter.

Selvfølgelig

Skrevet

Ribbe, ribbe og atter ribbe. Med litt poteter, saus og tyttebær til. Aller helst vil jeg ha moltekrem til dessert, men siden det ikke er jeg som bestemmer så er det somregel riskrem det går i.

Men ribba er viktigst, det blir ikke jul uten den. Desverre er samboeren av en annen oppfatning, for han blir det ikke jul uten pinnekjøtt. Så den dagen vi skal feire jul sammen har vi bestemt oss for å gå på restaurant. Så kan alle få viljen sin :ler:

Skrevet

Pinnekjøtt:sikle:

ååå gleder meg til jul!

Skrevet

Ribbe, medisterkaker, medisterpølser, surkål, erterstuing, gulerøtter og poteter. Riskrem eller iskake til dessert.

Skrevet

Før spiste resten av familien lutefisk :overrasket:

og jeg spiste skiver...

Men nå spiser vi kalkun :sjarmor:

Skrevet

ribbe, mediserkaker, pølseting

potet, surkål o.l

Gjest Queenblue
Skrevet

På juleaften har vi ribbe, medisterkaker, medisterpølser, surkål, kokte grønnsaker, rørte tyttebær, kjempegod saus, flatbrød, lefse og poteter.

Og multekrem til dessert. :sjarmor:

Skrevet

er veldig lite glad i julemat jeg da

og stemmer egentlig for at vi burde ha kalkun

,,,men det var ikke resten av familiene enig i

Skrevet

Vegetarkaker med poteter, surkål, asparges, broccoli, god saus og MASSE rosenkål! Resten spiser ribbe.

Skrevet

Julaften spiser vi ikke varm middag. Vi har grøt med mandel i til sen lunsj, og sent på kvelden/natta etter gaveåpning er det stort koldtbord. 1. juledag (som jo i hele resten av verden er den dagen man virkelig feirer) har vi derimot kalkun med all slags tilbehør.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...