Gå til innhold

Kan jeg lage lasagne to dager før?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Da mener jeg å lage alt fyllet og legge det lagvis med pastaplater i forma, men ikke steke det før to dager senere. Tenkte å pakke inn i plast og sette i kjøleskapet. Har prøvd å lage det en dag i forveien før, men ikke to. Hva tror dere? Noen erfaringer?

Anonymkode: 9f8fe...290

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ser ikke problemet med å forhåndslage fyll/saus, og eventuelt raspe ost, men tror jeg hadde tatt "monteringen" samme dag, bare for å være sikker på at pastaen ble som den skulle. Kan det være et alternativ? Går relativt kjapt å ordne i stand når innholdet er klart. 

  • Liker 1
Skrevet

Det går helt fint. Osten ville jeg lagt på samme dag.

AnonymBruker
Skrevet

Lasagne kan også fryses. Da er den null risiko for matforgiftning.

Anonymkode: bb853...ba8

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Går helt fint. Spisesteder lager for flere dager av gangen.

Anonymkode: d20b8...c26

AnonymBruker
Skrevet
nordlending skrev (8 timer siden):

Ser ikke problemet med å forhåndslage fyll/saus, og eventuelt raspe ost, men tror jeg hadde tatt "monteringen" samme dag, bare for å være sikker på at pastaen ble som den skulle. Kan det være et alternativ? Går relativt kjapt å ordne i stand når innholdet er klart. 

Du har er poeng der, men helst ikke. Det er til en barnedåp, vil helst slippe det i bunadstasen 😳

Anonymkode: 9f8fe...290

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...