Varja Skrevet 17. november 2005 #1 Skrevet 17. november 2005 Hadde for noen dager siden et spørsmål om hva man kan lage ferdig av middag dagen i forveien. Fikk da tips blant annet om å halvsteke pizzabunner. Nå lurer jeg på om noen har noen tips til hva som egner seg godt til å lage store porsjoner av og fryse? Selv pleier jeg å fryse ferdiglaget pizzafyll og diverse supper. Noen andre forslag?
Gjest 1111 Skrevet 17. november 2005 #2 Skrevet 17. november 2005 - Kjøttsaus til pasta - Pai - Gryteretter - Pizzaboller Det er faktisk veldig mye du kan lage som det funker greit å varme opp igjen senere..
Arkana Skrevet 17. november 2005 #3 Skrevet 17. november 2005 - kjøttkaker/kjøttboller - kjøttpudding - fiskekaker/fiskeboller - lasagne, moussaka og andre ovnsretter
Leanne Skrevet 20. november 2005 #4 Skrevet 20. november 2005 Hvis du en dag har kokt for mange poteter til middag kan det lønne seg å lage potetmos av dem og fryse det ned, kjekt å ha til en travel hverdag... Hjemmelaget pizza kan også fryses ned Kjøttpudding kan også fryses. Jeg pleier ofte å lage alt for mye kjøttpudding til middag, for da er det bare å dele opp å fryse ned så har vi flere middager klare i fryseren...
Blueberry Skrevet 20. november 2005 #5 Skrevet 20. november 2005 Fiskegrateng kan nevnes i tillegg til alt det andre som er nevnt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå