Gå til innhold

Oppbevare julebakst


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal begynne med julebakst i god tid i år, men fersk som jeg er i juleforberedelser i eget hjem, lurer jeg på følgende:

Hvilke type kaker kan jeg oppbevare i boks i f.eks kjelleren, og hvilke må jeg fryse? Hva med marsipan og andre typer hjemmelagd godis?

På forhånd takk!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

I mitt hjem har jlebaksten alltid blitt oppbevart i kakebokser enten i kjelleren eller på toppen av kjøkkenskapet. Marsipan har vi hat i tett plastboks for at den ikke skulle tørke, men like fullt i vanlig romtemperatur.

Skrevet

Samme her. Vi pleier ikke å bake så tidlig, men julebaksten varer lenge i vanlige kakebokser i romtemperatur.

Skrevet

Vanlig julebakst i kakebokser på kjøkkenet, marsipan i tett boks i kjøleskapet.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...