Gjest Gjest Skrevet 17. november 2005 #1 Skrevet 17. november 2005 Jeg skal begynne med julebakst i god tid i år, men fersk som jeg er i juleforberedelser i eget hjem, lurer jeg på følgende: Hvilke type kaker kan jeg oppbevare i boks i f.eks kjelleren, og hvilke må jeg fryse? Hva med marsipan og andre typer hjemmelagd godis? På forhånd takk!
Lizzie Skrevet 17. november 2005 #2 Skrevet 17. november 2005 I mitt hjem har jlebaksten alltid blitt oppbevart i kakebokser enten i kjelleren eller på toppen av kjøkkenskapet. Marsipan har vi hat i tett plastboks for at den ikke skulle tørke, men like fullt i vanlig romtemperatur.
Arkana Skrevet 17. november 2005 #3 Skrevet 17. november 2005 Samme her. Vi pleier ikke å bake så tidlig, men julebaksten varer lenge i vanlige kakebokser i romtemperatur.
Brunhilde Skrevet 18. november 2005 #4 Skrevet 18. november 2005 Vanlig julebakst i kakebokser på kjøkkenet, marsipan i tett boks i kjøleskapet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå