Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte å servere noen småretter til en middag jeg skal holde med noen venninner, med kanskje litt italiensk/gresk tema (f.eks ricotta, bruschetta, grillspyd osv) og lurer på hva som er vanlig å servere med dette? Tenkte rødvin blir litt tungt til mat med så lite kjøtt og vurderte prosecco f.eks.

 

Hva syns dere er best å servere?

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Rosé kanskje? 

Anonymkode: b68ec...bba

  • Liker 1
AnonymBruker
AnonymBruker
Skrevet

Jeg hadde ønsket meg en lett, frisk rødvin! 

Anonymkode: f22a6...310

AnonymBruker
Skrevet

Tenker at en lett Pinot Noir kan passe fint. 

Prosecco eller Cremant er ok som aperitiff. Men til mat blir det litt mye, føler jeg. 

Anonymkode: 37933...bb0

AnonymBruker
Skrevet

Trur jeg hadde valgt å hatt en av hver, rødvin pluss en med bobler. 

Anonymkode: b7847...37f

AnonymBruker
Skrevet

Lambrusco hadde nok passet utmerket! Lett avkjølt. (men også bobler, rosé og hvitvin). Eller øl. Litt av flere ting, kanskje. God, ikke for søt alkoholfri cider passer også godt. 

Anonymkode: aa9a7...358

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...