Seola Skrevet 12. juli 2022 #1 Skrevet 12. juli 2022 Tenkte å servere noen småretter til en middag jeg skal holde med noen venninner, med kanskje litt italiensk/gresk tema (f.eks ricotta, bruschetta, grillspyd osv) og lurer på hva som er vanlig å servere med dette? Tenkte rødvin blir litt tungt til mat med så lite kjøtt og vurderte prosecco f.eks. Hva syns dere er best å servere? 1
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2022 #3 Skrevet 13. juli 2022 Prøvd oransjevin før?Dette er mine favoritter https://www.vinmonopolet.no/Land/Frankrike/Opi-d'Aquí-L'Orangeade-2020/p/13010001 https://www.vinmonopolet.no/Land/Italia/Scarbolo-Il-Ramato/p/10835801 https://www.vinmonopolet.no/Land/Spania/Entre-Vinyes-Oniric-Brisat-2021/p/12536101 https://www.vinmonopolet.no/Land/Sør-Afrika/JC-Wickens-Rooi-Groen-Swartland-Semillon-2020/p/13481201 Anonymkode: 6caae...b53
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2022 #4 Skrevet 13. juli 2022 Jeg hadde ønsket meg en lett, frisk rødvin! Anonymkode: f22a6...310
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2022 #5 Skrevet 13. juli 2022 Tenker at en lett Pinot Noir kan passe fint. Prosecco eller Cremant er ok som aperitiff. Men til mat blir det litt mye, føler jeg. Anonymkode: 37933...bb0
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2022 #6 Skrevet 13. juli 2022 Trur jeg hadde valgt å hatt en av hver, rødvin pluss en med bobler. Anonymkode: b7847...37f
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2022 #7 Skrevet 13. juli 2022 Lambrusco hadde nok passet utmerket! Lett avkjølt. (men også bobler, rosé og hvitvin). Eller øl. Litt av flere ting, kanskje. God, ikke for søt alkoholfri cider passer også godt. Anonymkode: aa9a7...358
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå