AnonymBruker Skrevet 6. juli 2022 #1 Del Skrevet 6. juli 2022 Jeg klarte å tenke helt feil angående dato og brukte i dag et beger med crème fraise i matlaging som gikk ut 22.juni. Tenkte over det først etterpå. Kan dette være skadelig? Den ble oppvarmet og luktet normalt. Anonymkode: e1b2c...0ff Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1595730-cr%C3%A8me-fraise-utg%C3%A5tt-p%C3%A5-dato/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. juli 2022 #2 Del Skrevet 7. juli 2022 Nei, det går bra, så lenge du ikke ble syk. Creme Fraiche har best før, ikke siste forbruksdato. Anonymkode: 6da9d...592 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1595730-cr%C3%A8me-fraise-utg%C3%A5tt-p%C3%A5-dato/#findComment-30155037 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. juli 2022 #3 Del Skrevet 7. juli 2022 Skal ikke være noe problem det! Best før betyr kanskje blassere smak før den blir dårlig. Dårlig er den når den lukter vondt, og/eller har synlig mugg. Varer med siste forbruksdag er en annen sak. Anonymkode: c3fec...df2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1595730-cr%C3%A8me-fraise-utg%C3%A5tt-p%C3%A5-dato/#findComment-30155042 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. juli 2022 #4 Del Skrevet 7. juli 2022 Går nok helt fint. Brukte nylig tre uker gammel melk og gamle egg i matlaging, gikk så fint så Anonymkode: 3e8d5...c09 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1595730-cr%C3%A8me-fraise-utg%C3%A5tt-p%C3%A5-dato/#findComment-30159817 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. juli 2022 #5 Del Skrevet 7. juli 2022 Det er mest kjøttpålegg du skal være forsiktig med datoen på, spise i god tid før utgangsdatoen. Anbefaler også å skrive at du er gravid i HI, for mange leser ikke hvor tråden ligger, og gir da råd utifra «vanlige» mennesker, ikke gravide. Anonymkode: fd300...42b Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1595730-cr%C3%A8me-fraise-utg%C3%A5tt-p%C3%A5-dato/#findComment-30159858 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2022 #6 Del Skrevet 8. juli 2022 Yoghurt, syrnet melk, kefir, de fleste oster, rømme og crème fraîche er fermenterte melkeprodukter. Det betyr at melka er tilsatt melkesyrebakterier for å omdanne laktose til melkesyre. Deretter blir de syrnede produktene høypasteurisert. Det betyr at de varmes opp bl.a. for å drepe uønskede bakterier. I gamle dager syrnet de melk og fløte nettopp for å oppbevare melka lenger uten tilgang til kjøleskap. Crème fraiche kan uåpnet stå måneder over utgått dato i kjøleskap uten å bli ødelagt. Hvis den lukter rømme og ikke har tatt dårlig smak, er den like god. Oster er fermentert melk som lagres i måneder og enkelte i år før de spises. Anonymkode: ff4a3...cfa 2 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1595730-cr%C3%A8me-fraise-utg%C3%A5tt-p%C3%A5-dato/#findComment-30161798 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå