Embla Othea Skrevet 3. juli 2022 #1 Skrevet 3. juli 2022 Noen mulige forklaringer på hvorfor jeg blir oppblåst av knekkebrød? Spiser disse tynne, glutenfrie selv om jeg ikke har hvete\glutenintoleranse. Blir enda mer oppblåst av de grove fra husman... Har heller ikke diabetes.
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2022 #2 Skrevet 3. juli 2022 Inneholder de noen søtningsstoffer? Tilsatt fiber? Anonymkode: 367dd...582
Embla Othea Skrevet 3. juli 2022 Forfatter #3 Skrevet 3. juli 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Inneholder de noen søtningsstoffer? Tilsatt fiber? Anonymkode: 367dd...582 per 100g per skive Energi (kcal) 1663 kJ (395 kcal) 225 kJ (53 kcal) Protein 4,0 g 0,5 g Karbohydrater 72,8 g 9,8 g (hvorav sukkerarter) 3,1 g 0,4 g Fett 8,0 g 1,1 g (hvorav mettede fettsyrer) 1,2 g 0,1 g Kostfiber 7,7 g 1,0 g Salt 1,10 g 0,15 g
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2022 #4 Skrevet 3. juli 2022 2 minutter siden, Embla Othea said: per 100g per skive Energi (kcal) 1663 kJ (395 kcal) 225 kJ (53 kcal) Protein 4,0 g 0,5 g Karbohydrater 72,8 g 9,8 g (hvorav sukkerarter) 3,1 g 0,4 g Fett 8,0 g 1,1 g (hvorav mettede fettsyrer) 1,2 g 0,1 g Kostfiber 7,7 g 1,0 g Salt 1,10 g 0,15 g Det der er lista over næringsinnhold. Trenger jo ingredienslisten... Anonymkode: 367dd...582
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2022 #5 Skrevet 3. juli 2022 AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Inneholder de noen søtningsstoffer? Tilsatt fiber? Anonymkode: 367dd...582 Potetstivelse, amarantmel, solsikkeolje, rismel, sukkerrørfiber, sukker, rissurdeigpulver (rismel,vann), emulgator (mono- og diglycerider av fettsyrer), gjær, salt, fortykningsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), risprotein, salt, fennikel, anis, karve Anonymkode: a87ab...ceb
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2022 #6 Skrevet 3. juli 2022 8 minutter siden, AnonymBruker said: Potetstivelse, amarantmel, solsikkeolje, rismel, sukkerrørfiber, sukker, rissurdeigpulver (rismel,vann), emulgator (mono- og diglycerider av fettsyrer), gjær, salt, fortykningsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), risprotein, salt, fennikel, anis, karve Anonymkode: a87ab...ceb Ikke noe kunstig søtning eller inulin. Er du sikker på at det er knekkebrødene du får luft i magen av, og ikke noe annet du har spist eller drukket i perioden du har spist dem Anonymkode: 367dd...582
Embla Othea Skrevet 3. juli 2022 Forfatter #7 Skrevet 3. juli 2022 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Ikke noe kunstig søtning eller inulin. Er du sikker på at det er knekkebrødene du får luft i magen av, og ikke noe annet du har spist eller drukket i perioden du har spist dem Anonymkode: 367dd...582 Pleier å spise disse med egg og kaviar på den ene skiven, ost og skinke med grønnsaker på den andre + et glass appelsinjuice, allikevel ender jeg opp med magetrøbbel... Selv om jeg spiser det samme før\etter trening skjer det samme...
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2022 #8 Skrevet 3. juli 2022 Vær veldig obs på tilsetningsstoffene E 466 E 433 E 407 Les mer her og her Disse tilsettes ofte i glutenfrie brødprodukter. Jeg får selv diare av enkelte bakervarer som er glutenfrie, så jeg har gått over til å lage alt selv fra bunnen av. Anonymkode: 99a2e...4f1 1
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2022 #9 Skrevet 3. juli 2022 Trenger du å spise glutenfritt? Hvis du ikke har cøliaki så kan det være du opplever mindre ubehag med vanlige knekkebrød enn de glutenfrie. Jo mindre bearbeidet jo bedre for tarmhelsen. Anonymkode: 039e3...a07 2
AnonymBruker Skrevet 4. juli 2022 #10 Skrevet 4. juli 2022 Dropp glutenfritt hvertfall. Anonymkode: e9f63...257 1
AnonymBruker Skrevet 4. juli 2022 #11 Skrevet 4. juli 2022 Det er veldig mye stivelse i de. Har du prøvd Ryvita sine? De har kun rugmel, vann og salt i de. Anonymkode: 71463...1b4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå