Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen mulige forklaringer på hvorfor jeg blir oppblåst av knekkebrød? Spiser disse tynne, glutenfrie selv om jeg ikke har hvete\glutenintoleranse. Blir enda mer oppblåst av de grove fra husman... Har heller ikke diabetes.

th?id=OIP.70vycVWkHn0N6NJtBfP6WwHaFv&pid=Api&P=0&w=241&h=187

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Inneholder de noen søtningsstoffer? Tilsatt fiber?

Anonymkode: 367dd...582

Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Inneholder de noen søtningsstoffer? Tilsatt fiber?

Anonymkode: 367dd...582

per 100g per skive
Energi (kcal) 1663 kJ (395 kcal) 225 kJ (53 kcal)
Protein 4,0 g 0,5 g
Karbohydrater 72,8 g 9,8 g
(hvorav sukkerarter) 3,1 g 0,4 g
Fett 8,0 g 1,1 g
(hvorav mettede fettsyrer) 1,2 g 0,1 g
Kostfiber 7,7 g 1,0 g
Salt 1,10 g 0,15 g
AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, Embla Othea said:
per 100g per skive
Energi (kcal) 1663 kJ (395 kcal) 225 kJ (53 kcal)
Protein 4,0 g 0,5 g
Karbohydrater 72,8 g 9,8 g
(hvorav sukkerarter) 3,1 g 0,4 g
Fett 8,0 g 1,1 g
(hvorav mettede fettsyrer) 1,2 g 0,1 g
Kostfiber 7,7 g 1,0 g
Salt 1,10 g 0,15 g

Det der er lista over næringsinnhold. Trenger jo ingredienslisten...

Anonymkode: 367dd...582

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (12 minutter siden):

Inneholder de noen søtningsstoffer? Tilsatt fiber?

Anonymkode: 367dd...582

Potetstivelse, amarantmel, solsikkeolje, rismel, sukkerrørfiber, sukker, rissurdeigpulver (rismel,vann), emulgator (mono- og diglycerider av fettsyrer), gjær, salt, fortykningsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), risprotein, salt, fennikel, anis, karve

Anonymkode: a87ab...ceb

AnonymBruker
Skrevet
8 minutter siden, AnonymBruker said:

Potetstivelse, amarantmel, solsikkeolje, rismel, sukkerrørfiber, sukker, rissurdeigpulver (rismel,vann), emulgator (mono- og diglycerider av fettsyrer), gjær, salt, fortykningsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), risprotein, salt, fennikel, anis, karve

Anonymkode: a87ab...ceb

Ikke noe kunstig søtning eller inulin. Er du sikker på at det er knekkebrødene du får luft i magen av, og ikke noe annet du har spist eller drukket i perioden du har spist dem

Anonymkode: 367dd...582

Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Ikke noe kunstig søtning eller inulin. Er du sikker på at det er knekkebrødene du får luft i magen av, og ikke noe annet du har spist eller drukket i perioden du har spist dem

Anonymkode: 367dd...582

Pleier å spise disse med egg og kaviar på den ene skiven, ost og skinke med grønnsaker på den andre + et glass appelsinjuice, allikevel ender jeg opp med magetrøbbel... Selv om jeg spiser det samme før\etter trening skjer det samme...

AnonymBruker
Skrevet

Vær veldig obs på tilsetningsstoffene E 466     E 433   E 407

Les mer her  og her

Disse tilsettes ofte i glutenfrie brødprodukter.  

Jeg får selv diare av enkelte bakervarer som er glutenfrie, så jeg har gått over til å lage alt selv fra bunnen av. 

Anonymkode: 99a2e...4f1

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Trenger du å spise glutenfritt? Hvis du ikke har cøliaki så kan det være du opplever mindre ubehag med vanlige knekkebrød enn de glutenfrie. Jo mindre bearbeidet jo bedre for tarmhelsen. 

Anonymkode: 039e3...a07

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Dropp glutenfritt hvertfall.

Anonymkode: e9f63...257

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Det er veldig mye stivelse i de. Har du prøvd Ryvita sine? De har kun rugmel, vann og salt i de. 

Anonymkode: 71463...1b4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...