Gå til innhold

Finnes det noe regler for hvor varmt det kan være inne på arbeidsplassen når man jobber med mat/dessert/kaker ? Er vell ikke helt forsvarli


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Finnes det noe regler for hvor varmt det kan være inne på arbeidsplassen når man jobber med mat/dessert/kaker ?

Er vell ikke helt forsvarlig bakteriemessig å lage store porsjoner med kremer i 30grader innendørs? Tenker da på fløtekrem,  sjokoladekrem, ostekremer og lignenede.

Anonymkode: 29879...576

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Hør med Mattilsynet. 

Anonymkode: 77e0d...584

AnonymBruker
Skrevet

Nei, desverre.

 

Anonymkode: 63c9b...4ba

AnonymBruker
Skrevet

Nå tar det ikke lang tid å lage disse kremene og de oppbevares kaldt etterpå. Skal gå to timer i varmen før du kan vurdere det som uforsvarlig. Samtidig er det ingen som følger de regelene i matbransjen etter min erfaring. 

Anonymkode: 63c9b...4ba

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...