AnonymBruker Skrevet 29. juni 2022 #1 Skrevet 29. juni 2022 Finnes det noe regler for hvor varmt det kan være inne på arbeidsplassen når man jobber med mat/dessert/kaker ? Er vell ikke helt forsvarlig bakteriemessig å lage store porsjoner med kremer i 30grader innendørs? Tenker da på fløtekrem, sjokoladekrem, ostekremer og lignenede. Anonymkode: 29879...576
AnonymBruker Skrevet 30. juni 2022 #2 Skrevet 30. juni 2022 Hør med Mattilsynet. Anonymkode: 77e0d...584
AnonymBruker Skrevet 30. juni 2022 #4 Skrevet 30. juni 2022 Nå tar det ikke lang tid å lage disse kremene og de oppbevares kaldt etterpå. Skal gå to timer i varmen før du kan vurdere det som uforsvarlig. Samtidig er det ingen som følger de regelene i matbransjen etter min erfaring. Anonymkode: 63c9b...4ba
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå