Gå til innhold

Kan jeg bruke kyllingkraft i hvit saus?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal lage Blomkålgrateng med skinke og ost. Jeg har en Jacobs kyllingkraft jeg vurderer og bruke. Tror dere det smaker godt?

Feks.

2ss smør, 3ss mel, 2,5dl kyllingkraft og 3,5 dl melk/fløte + ost?

Anonymkode: 2fdad...4b1

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker nesten alltid kraft i hvit saus. Bare å smake til.

AnonymBruker
Skrevet
spinner skrev (2 timer siden):

Jeg bruker nesten alltid kraft i hvit saus. Bare å smake til.

Takk, jeg har aldri smakt/brukt kyllingkraften fra Jacobs, vil sausen se gråere ut på fargen pga kraften? Har Jacobs god kraft generelt?

Ts

Anonymkode: 2fdad...4b1

Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Takk, jeg har aldri smakt/brukt kyllingkraften fra Jacobs, vil sausen se gråere ut på fargen pga kraften? Har Jacobs god kraft generelt?

Ts

Anonymkode: 2fdad...4b1

Sikkert ok. Ellers lager du legg kyllingkraft selv. Sausen blir vel mer gyllen enn grå. Start bare med kraften og smak før du avgjør forholdet kraft/melk. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...