Gå til innhold

Ferdigbakt pizza i kjøleskapet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg pleier alltid å bake to pizzaer på en gang. Ofte er vi ikke mange nok til å spise 2 stk. Hvordan bør jeg behandle pizzaen som blir til overs, for at den skal smake like godt dagen etter?

Har prøvd å ha den ustekt i kjøleskapet og så steke den dagen etter, men da blir bunnen hard og tynn, noe som ikke er så godt.

Noen som har et lurt knep for å få en myk og godt hevet pizza dagen etter?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Steker den halvveis den dagen pizzaen er lagd, og putter den deretter i frysern. Dagen etterpå stekes den helt ferdig. Merker ikke noe forskjell på på den fra de helt nylagde pizzaene :)

Skrevet

Jeg halvsteker bunnen - så lar jeg den bli kald før jeg legge rpå alt fyllet og hiver den i fryseboksen. Smaker akkurat som nylaget.

Skrevet

OK, takk for svar.

Skal teste ut dette. Nå slipper jeg kanskje sånne kjipe pizzaer dagen etter.

Men setter dere den rett inn i ovnen etter den har vært frosset, eller lar dere den tine på kjøkkenbenken først?

Skrevet

Sett den rett i ovnen, frossen, ikkeno' problem :)

Skrevet

Bør man bruke varmluft eller vanlig steking når den er frossen da?

Gjest samme gjesten igjen
Skrevet

Jeg bruker vanlig, men kanskje varmluft er bedre..?

:klø:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...