AnonymBruker Skrevet 26. juni 2022 #1 Skrevet 26. juni 2022 Funker det? Skal ha panert torsk til middag og har ikke fiskesaus. Mangler også ingredienser til å lage hollandaise og sandefjordsmør. Kan det funke med brun saus? Anonymkode: f9cf2...698
Katten89 Skrevet 26. juni 2022 #2 Skrevet 26. juni 2022 Ville heller laget en hvit saus av mel, smør og melk 10
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2022 #3 Skrevet 26. juni 2022 Brun saus til torsk høres ikke særlig godt ut. Anonymkode: 28f68...8fc 2
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2022 #4 Skrevet 26. juni 2022 Nei, det vil selvsagt ikke bli godt. Det er ikke nødvendig med saus til torsk, det kommer helt an på tilbehøret for øvrig. Anonymkode: 5f42b...415 3
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2022 #6 Skrevet 26. juni 2022 Selvfølgelig blir det godt. Brun saus er en tradisjon til fisk i mange land. Bare trauste Norge som skal ha hvit saus Anonymkode: bafc0...345 1
Gjest Athena Catalina Skrevet 26. juni 2022 #7 Skrevet 26. juni 2022 (endret) Funker til fiskekaker, men ikke noe annet. Hva med å smelte smør, det er godt til panert fisk. Endret 26. juni 2022 av Athena Catalina
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2022 #8 Skrevet 26. juni 2022 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Selvfølgelig blir det godt. Brun saus er en tradisjon til fisk i mange land. Bare trauste Norge som skal ha hvit saus Anonymkode: bafc0...345 Del lenker og oppskrifter med oss uvitende for å dokumentere. Anonymkode: 5f42b...415 7
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2022 #9 Skrevet 26. juni 2022 Athena Catalina skrev (1 minutt siden): Funker til fiskekaker, men ikke noe annet. Enig, funker kun til fiskekaker. Ts, du har ikke noe dressing, remulade, Ayoli, rømme eller lignende? Ville heller tatt noe av dette. Anonymkode: 64450...a34 2 1
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2022 #10 Skrevet 26. juni 2022 Rømme med litt sukker og pepper. Nam! Anonymkode: 66534...cb9 1
Meadow Skrevet 26. juni 2022 #11 Skrevet 26. juni 2022 Jeg pleier å blande rømme og sweet chillisaus til panert torsk, det blir kjempegodt. Kanskje du har det i kjøleskapet? 3
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2022 #12 Skrevet 26. juni 2022 Hvit saus med løk? Eggesmør? Smeltet smør med gressløk om du ikke har egg? Bare sitron? Mulighetene er mange, brun saus er ikke en av de. Anonymkode: 8a64c...394
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2022 #13 Skrevet 26. juni 2022 Noen forslag her i fra steinrøysa: Brunet smør med soyasaus, lime og litt sesamolje om du har Brunet smør med sitron og salvieblader Brunet smør med kapers, løk, persille og sitron Gulrotpuré, enten med frisk ingefær og smøret i første punkt, eller med litt crème fraîche og baconterninger Ertepuré med feks mynte, estragon, timian eller ramsløk. Chimichurri Salsa verde Romesco Ratatouille Linsesalat av Puy-linser, med sennepsvinaigrette Jeg kunne fortsatt i evigheter, men dette er noen innspill i hvert fall. Anonymkode: 5f42b...415 3 1 1
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2022 #14 Skrevet 26. juni 2022 AnonymBruker skrev (17 minutter siden): Enig, funker kun til fiskekaker. Ts, du har ikke noe dressing, remulade, Ayoli, rømme eller lignende? Ville heller tatt noe av dette. Anonymkode: 64450...a34 Det funker ikke til fiskekaker heller Anonymkode: 33bdc...65f 4
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2022 #15 Skrevet 26. juni 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Det funker ikke til fiskekaker heller Anonymkode: 33bdc...65f Jo det er en god tradisjon. Alle spiser det Anonymkode: bafc0...345 3 1
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2022 #16 Skrevet 26. juni 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Del lenker og oppskrifter med oss uvitende for å dokumentere. Anonymkode: 5f42b...415 Bare google fish with brown sauce. Alle spiser dette i verden Anonymkode: bafc0...345
Meadow Skrevet 26. juni 2022 #17 Skrevet 26. juni 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Det funker ikke til fiskekaker heller Anonymkode: 33bdc...65f Vi pleide å ha fiskekaker med brun saus, poteter og kålrotstappe da jeg var liten. 2 1
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2022 #18 Skrevet 26. juni 2022 Brun saus er ikke bare brun i fargen, den inneholder kjøttkraft. Derfor blir det rart på fisk. Rar tradisjon med seikaker i brun saus. Men det går jo an, bare prøv! Anonymkode: e696f...edf 2
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2022 #19 Skrevet 26. juni 2022 AnonymBruker skrev (15 minutter siden): Brun saus er ikke bare brun i fargen, den inneholder kjøttkraft. Derfor blir det rart på fisk. Rar tradisjon med seikaker i brun saus. Men det går jo an, bare prøv! Anonymkode: e696f...edf Brun saus kan da lages uten kjøttkraft! Dessuten liker alle bacon(=kjøtt) til alle fiskeretter! Anonymkode: f6c26...cf7 3
Honey Dew Skrevet 26. juni 2022 #20 Skrevet 26. juni 2022 Den eneste fiskeretten det fungerer med brun saus til, er seibiff.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå