Gå til innhold

Brun saus til fisk?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Funker det? Skal ha panert torsk til middag og har ikke fiskesaus. Mangler også ingredienser til å lage hollandaise og sandefjordsmør. Kan det funke med brun saus? 

Anonymkode: f9cf2...698

Skrevet

Ville heller laget en hvit saus av mel, smør og melk

 

  • Liker 10
AnonymBruker
Skrevet

Brun saus til torsk høres ikke særlig godt ut. 

 

Anonymkode: 28f68...8fc

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Nei, det vil selvsagt ikke bli godt.

Det er ikke nødvendig med saus til torsk, det kommer helt an på tilbehøret for øvrig. 

Anonymkode: 5f42b...415

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Selvfølgelig blir det godt. Brun saus er en tradisjon til fisk i mange land. Bare trauste Norge som skal ha hvit saus

Anonymkode: bafc0...345

  • Liker 1
Gjest Athena Catalina
Skrevet (endret)

Funker til fiskekaker, men ikke noe annet. 

Hva med å smelte smør, det er godt til panert fisk. 

Endret av Athena Catalina
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Selvfølgelig blir det godt. Brun saus er en tradisjon til fisk i mange land. Bare trauste Norge som skal ha hvit saus

Anonymkode: bafc0...345

Del lenker og oppskrifter med oss uvitende for å dokumentere. :) 

Anonymkode: 5f42b...415

  • Liker 7
AnonymBruker
Skrevet
Athena Catalina skrev (1 minutt siden):

Funker til fiskekaker, men ikke noe annet. 

Enig, funker kun til fiskekaker.

Ts, du har ikke noe dressing, remulade, Ayoli, rømme eller lignende? Ville heller tatt noe av dette. 

Anonymkode: 64450...a34

  • Liker 2
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Rømme med litt sukker og pepper. Nam!

Anonymkode: 66534...cb9

  • Liker 1
Skrevet

Jeg pleier å blande rømme og sweet chillisaus til panert torsk, det blir kjempegodt. Kanskje du har det i kjøleskapet? 

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Hvit saus med løk? Eggesmør? Smeltet smør med gressløk om du ikke har egg? Bare sitron? Mulighetene er mange, brun saus er ikke en av de.

Anonymkode: 8a64c...394

AnonymBruker
Skrevet

Noen forslag her i fra steinrøysa: 

  • Brunet smør med soyasaus, lime og litt sesamolje om du har
  • Brunet smør med sitron og salvieblader
  • Brunet smør med kapers, løk, persille og sitron
  • Gulrotpuré, enten med frisk ingefær og smøret i første punkt, eller med litt crème fraîche og baconterninger
  • Ertepuré med feks mynte, estragon, timian eller ramsløk. 
  • Chimichurri
  • Salsa verde
  • Romesco
  • Ratatouille
  • Linsesalat av Puy-linser, med sennepsvinaigrette

Jeg kunne fortsatt i evigheter, men dette er noen innspill i hvert fall.

Anonymkode: 5f42b...415

  • Liker 3
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (17 minutter siden):

Enig, funker kun til fiskekaker.

Ts, du har ikke noe dressing, remulade, Ayoli, rømme eller lignende? Ville heller tatt noe av dette. 

Anonymkode: 64450...a34

Det funker ikke til fiskekaker heller

Anonymkode: 33bdc...65f

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Det funker ikke til fiskekaker heller

Anonymkode: 33bdc...65f

Jo det er en god tradisjon. Alle spiser det

Anonymkode: bafc0...345

  • Liker 3
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Del lenker og oppskrifter med oss uvitende for å dokumentere. :) 

Anonymkode: 5f42b...415

Bare google fish with brown sauce. Alle spiser dette i verden

Anonymkode: bafc0...345

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Det funker ikke til fiskekaker heller

Anonymkode: 33bdc...65f

Vi pleide å ha fiskekaker med brun saus, poteter og kålrotstappe da jeg var liten. 

  • Liker 2
  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Brun saus er ikke bare brun i fargen, den inneholder kjøttkraft. Derfor blir det rart på fisk. Rar tradisjon med seikaker i brun saus. Men det går jo an, bare prøv!

Anonymkode: e696f...edf

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (15 minutter siden):

Brun saus er ikke bare brun i fargen, den inneholder kjøttkraft. Derfor blir det rart på fisk. Rar tradisjon med seikaker i brun saus. Men det går jo an, bare prøv!

Anonymkode: e696f...edf

Brun saus kan da lages uten kjøttkraft!  Dessuten liker alle bacon(=kjøtt) til alle fiskeretter!

Anonymkode: f6c26...cf7

  • Liker 3
Skrevet

Den eneste fiskeretten det fungerer med brun saus til, er seibiff.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...