AnonymBruker Skrevet 19. juni 2022 #1 Skrevet 19. juni 2022 Vi fikk en keramisk komfyr av mamma, vi hadde fra før en vanlig gammel stekekomfyr med sånne jerntopper eller hva det heter. Men da vi skulle lage middag på den keramiske komfyren i går, så tok det jo mye lenger tid før det kokte, akkurat som det var for lite futt i komfyren. Og den brukte like lang tid da vi f.eks puttet oppi pasta, før det såvidt summa litt. Og da vi putta i melk oppi der igjen så var det akkurat som det ikke fikk kokt i det hele tatt, selv om plata stod på maks. Er det sånn det skal være? Nå har vi kun erfaring med støpekomfyr, men trodde at keramisk var raskere til å lage mat? Planen er induksjon etterhvert, men per nå ikke. Anonymkode: ef615...ae8
NinaLisa Skrevet 19. juni 2022 #2 Skrevet 19. juni 2022 Keramisk topp stiller krav til kasseroller og kjeler. Ikke alt egner seg og det har dere kanskje allerede erfart. Finn frem stålull og gi kjelene en omgang under. Hvis kjelene har kun et lite belegg av fastbrent skitt under blir effekten betydelig dårligere. Og det er viktig at bunnen er helt plan. Personlig synes jeg at de gamle komfyrene er bedre og mer futt i.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå