Gjest Randi Skrevet 18. oktober 2002 #1 Del Skrevet 18. oktober 2002 Nå i disse E- nummertidene kan det vel av og til være godt med noe det ikke er tilsetningstoffer i. Kjøp en boks ekte rømme. Miks med mixmaster til rømmen skiller seg. Mix litt eksta etterpå. Det du ser er smør siles av enten i et dørslag eller et klede. Silingen er nok i ca. ti minutter. Etter siling tilsett bittelitt salt og mix sammen med mixmaster. Så er smøret ferdig. Jeg pleier å oppbevare det svalt. I kjøleskap blir det hardt. Jeg har ikke prøvd å tilsette soyaolje. men en liten dråpe kan jeg tenke meg gjør smøret mykere. Nam, Nam. :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 18. oktober 2002 #2 Del Skrevet 18. oktober 2002 ÆÆÆRS......... Klarer ikke meierismør jeg. Soft soya er best!!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest female Skrevet 21. oktober 2002 #3 Del Skrevet 21. oktober 2002 Jeg har også laget smør, etter oppskrift av lørdagskokken i Dagbladet. Det er helt utrolig enkelt slik du beskriver, jeg brukte 2 boxer rømme og lot kjøkkenmaskinen gå i ca 15 min, vasket og saltet etterpå, det ble ca 250 g smør. Det smaker nydelig, men er ikke akkurat hverdagskost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Randi Skrevet 21. oktober 2002 #4 Del Skrevet 21. oktober 2002 Vi bruker det heller ikke til hverdags. Bare når det er en eller ennen høytid eller noe vi skal feire. :D :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå