Gjest pippo Skrevet 18. oktober 2002 #1 Del Skrevet 18. oktober 2002 Hei! Jeg skal lage noe norsk mat til barnehagen til sønnen min, i anledning fn-dagen. Ønsker ideer..... Det skal være langbord, med retter fra alle land barna kommer fra. Helst noe som passer små, men kanskje noe ikke alle har smakt før? Innbiller meg at det blir mye jobb for de voksne hvis det må serveres varmt... Takk for hjelpen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 18. oktober 2002 #2 Del Skrevet 18. oktober 2002 Kjøttkaker, kokte poteter, tyttebær og ertestuing. :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 18. oktober 2002 #3 Del Skrevet 18. oktober 2002 nybakt brød med brunost! Risengrynsgrøt Som tidligere nevnt kjøttkake i brunsaus .. Hva mer mer norsk enn det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mathias Skrevet 18. oktober 2002 #4 Del Skrevet 18. oktober 2002 Kjøttkaker, kokte poteter, tyttebær og ertestuing. :blunke: det er vel egentlig Tysk mat... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 18. oktober 2002 #5 Del Skrevet 18. oktober 2002 det er vel egentlig Tysk mat... Hvem vet.! Men det blir i allefall betraktete som norsk husmannskost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lottemor Skrevet 18. oktober 2002 #6 Del Skrevet 18. oktober 2002 har noen forslag som kommer hær : * Beter suppe * fårikål (kansje ikke det beste for små mager) *fiskeboller,fiske pudding,eller fiske kaker ?(ganske sdandar) *Lapskaus *hønsefikase *Blåkveite i hvit sos og gulerøtter (kansje litt dyrt) *laks * lutafisk (dårligt forslag ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 18. oktober 2002 #7 Del Skrevet 18. oktober 2002 Spekemat, eggerøre og flatbrød. Kjekt med noe som ikke må være varmt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*nora* Skrevet 18. oktober 2002 #8 Del Skrevet 18. oktober 2002 Jeg regner kjøttkaker som norsk mat, og mine barn og deres venner elsker kjøttkaker, spesiellt hvis man lager de bittesmå! Blir vel kanskje kalt kjøttboller da?? Uansett, små kjøttkaker i brunsaus er kjempegodt, og ekstra moro å spise, fordi det er "babykjøttkaker"! Lykke til :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pippo Skrevet 21. oktober 2002 #9 Del Skrevet 21. oktober 2002 Takk for mange gode tips! Nå har jeg ideer nok til mange slike arrangementer..... Det blir spekemat, med litt forskjellige slags pølser og skinker, og selvfølgelig eggerøre og flatbrød. Flere tips til hva som kan være på fatet? Kan vel ikke pynte med melon og paprika, når det skal være norsk? Tips? Takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 21. oktober 2002 #10 Del Skrevet 21. oktober 2002 Takk for mange gode tips! Nå har jeg ideer nok til mange slike arrangementer..... Det blir spekemat, med litt forskjellige slags pølser og skinker, og selvfølgelig eggerøre og flatbrød. Flere tips til hva som kan være på fatet? Kan vel ikke pynte med melon og paprika, når det skal være norsk? Tips? Takk! Ikke glem rømmen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå