AnonymBruker Skrevet 12. juni 2022 #1 Skrevet 12. juni 2022 De pleier å ha det på skorpa, og litt under pizzaen. Ser også at benken hvor de tilbereder pizzaen er dekket med gult mel. Noen som vet? Anonymkode: 27c32...e4e
AnonymBruker Skrevet 12. juni 2022 #2 Skrevet 12. juni 2022 Tipper det er durumhvete, det brenner seg ikke i pizzaovnen. F.eks. denne: https://meny.no/varer/bakevarer-og-kjeks/mel-og-gryn/mel/durum-hvete-8007803000130 Anonymkode: 87247...084 1
AnonymBruker Skrevet 12. juni 2022 #4 Skrevet 12. juni 2022 Jeg har aldri spist pizza fra Dominos, men tipper det er durumhvete, semolina på engelsk. https://www.jamieoliver.com/recipes/bread-recipes/basic-pizza/ Typisk brukt til utbaking av pizza (jeg bruker det alltid selv, gir ekstra sprø skorpe og god smak). Anonymkode: b15d7...81a 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå