Gå til innhold

marinert ytrefilet av svin


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har en pakke liggende i fryseren. Noen som har gode tips til hvordan jeg skal tilbrede den? Tilbehør osv.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Et forslag:

Del fileten nesten gjennom på langs. Fyll med kremost og friske urter. Surr bacon rundt og bind fast med hyssing. Brun i panne og etterstek i ovn (200 grader, 20-25 min). Server med ovnsbakte poteter og grønnsaker. God saus til lager du ved å steke hvitløk, vårløk, epler og squash. Ha i buljong og rødvin og kok opp. Smak til med salt, pepper, basilikum eller timian.

Skrevet

a) skjær i strimler og lag wok

b) stek som biff med poteter og sjysaus

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...