Gjest Primula Skrevet 12. november 2005 #1 Skrevet 12. november 2005 Har en pakke liggende i fryseren. Noen som har gode tips til hvordan jeg skal tilbrede den? Tilbehør osv.
Arkana Skrevet 12. november 2005 #2 Skrevet 12. november 2005 Et forslag: Del fileten nesten gjennom på langs. Fyll med kremost og friske urter. Surr bacon rundt og bind fast med hyssing. Brun i panne og etterstek i ovn (200 grader, 20-25 min). Server med ovnsbakte poteter og grønnsaker. God saus til lager du ved å steke hvitløk, vårløk, epler og squash. Ha i buljong og rødvin og kok opp. Smak til med salt, pepper, basilikum eller timian.
gaja Skrevet 12. november 2005 #3 Skrevet 12. november 2005 a) skjær i strimler og lag wok b) stek som biff med poteter og sjysaus
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå