Gå til innhold

Forskjell på skivet norvegia eller hel?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg har pleid å spise fint lite ost og har et par ganger kjøpt en pakke med skivet norvegia som jeg synes er litt smakløs. Jeg har forstått det sånn at noen merker forskjell på skivet og hel ost. Hva synes dere? Er det vits i å kjøpe en hel ost?

Anonymkode: df824...883

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis du bruker opp en hel ost så er det vits i å kjøpe en.

Jeg kjøper skivet ost fordi jeg spiser lite ost og helst ikke vil kaste mat, men jeg syns ost fra hele stykker smaker bedre, så jeg kjøper av og til et helt stykke som jeg har som pålegg en dag eller to før jeg rasper den opp til pizzaost. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Syns det smaker det samme. Brunost derimot er ikke det samme, den er mye tørrere i skivet.

Anonymkode: e26b7...bdb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

En kan jo kjøpe mindre enn 1 kg ost også. 

Rasper du opp osten så kan du fryse det i pakker til pizza osv som du tar opp og tiner etter behov. 

Anonymkode: 23329...70f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forskjellen er ca. 1000...  Norvegia er jo ikke den mest smakfulle osten, men den er utrolig mye "tørrere" og mer smakløs enn om skjærer den selv, imo ...  T.o.m  "skalken" smaker bedre enn de skivede...   Om du kun bruker det til smelting - så er skivet like bra (ofte bedre) for du kan få det på tilbud... 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg syns hel ost smaker bedre/ferskere. Ferdig skåret ost virker litt tørrere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...