AnonymBruker Skrevet 5. juni 2022 #1 Skrevet 5. juni 2022 Synes det blir litt klissete etter kjøkkenspray når jeg skal tørke vekk fett osv. Antibac tar alt med en gang. Er det noen som har sluttet med disse sprayene og gått over til antibac? Hvorfor bruker folk disse hvis antibac vasker bedre? Anonymkode: e15e7...527
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2022 #2 Skrevet 5. juni 2022 Jeg bruker ikke antibac fordi jeg ikke vil at bakterier på kjøkken etter mat og sånn skal bli resistente. Blir de resistente mot antibac så har vi et problem Anonymkode: c4e72...e48
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2022 #3 Skrevet 5. juni 2022 Har brukt eddik+zalo i alle år. Rimelig, effektivt, og ingen skadelige stoffer. Anonymkode: 2123f...749
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2022 #4 Skrevet 5. juni 2022 Antibac er stort sett rundt 70-80 % etanol og/eller 2-propanol og av og til litt glycerol for å virke mindre uttørrende på huden. Hvis det brukes riktig, altså i rikelig mengde og god nok tid til å drepe bakterier, er det lite bekymring for bakterier skal bli resistente. Men ja det er generelt en uting å bruke antimikrobielle midler ukritisk for bakterieresistents vil snart ta knekken på oss! Alkohol kan ta med seg en del fett når det tørkes av men er mindre effektivt enn såpeløsninger. Hvis antibacen er av typen som inneholder glycerol klisser du mer enn du vasker. Anonymkode: c1c31...475
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå