Gå til innhold

Kjøkken/badspray eller antibak?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Synes det blir litt klissete etter kjøkkenspray når jeg skal tørke vekk fett osv. Antibac tar alt med en gang. Er det noen som har sluttet med disse sprayene og gått over til antibac? Hvorfor bruker folk disse hvis antibac vasker bedre?

Anonymkode: e15e7...527

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker ikke antibac fordi jeg ikke vil at bakterier på kjøkken etter mat og sånn skal bli resistente. Blir de resistente mot antibac så har vi et problem 

Anonymkode: c4e72...e48

AnonymBruker
Skrevet

Har brukt eddik+zalo i alle år.

Rimelig, effektivt, og ingen skadelige stoffer. 

Anonymkode: 2123f...749

AnonymBruker
Skrevet

Antibac er stort sett rundt 70-80 % etanol og/eller 2-propanol og av og til litt glycerol for å virke mindre uttørrende på huden.

Hvis det brukes riktig, altså i rikelig mengde og god nok tid til å drepe bakterier, er det lite bekymring for bakterier skal bli resistente. Men ja det er generelt en uting å bruke antimikrobielle midler ukritisk for bakterieresistents vil snart ta knekken på oss! 

Alkohol kan ta med seg en del fett når det tørkes av men er mindre effektivt enn såpeløsninger. Hvis antibacen er av typen som inneholder glycerol klisser du mer enn du vasker. 

Anonymkode: c1c31...475

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...