Gå til innhold

Hva bruker du airfryeren din til?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Har så lyst på airfryer, men så usikker på om den kommer til å bli brukt, eller om den bare blir å fylle skapene 🤪 Hva bruker du din til?

Anonymkode: 29cf1...5b5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Både jeg og mannen min har brukt den godt siden vi bestemte oss for en livsstilsendring, vi slet begge med overvekt. Trenger ikke olje i den, har pomfri, kylling, alt mulig i den :-)

Anonymkode: 4d1be...0d2

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Utenom pommfri så baker jeg brød og rundstykker i den. De blir sinnsykt saftige men får god og sprø skorpe.

Anonymkode: fea32...2f3

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kylling, ribbe (!!!), Pommes frites, fisk, veldig mye, egentlig.

Den tar plass på benken, men nytteverdien veier opp for det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Kyllingvinger (rå, marinert, panert)

Potetbåter

Søtpotetfries (fra bunnen)

Grønnkålchips

Panert fisk i alle varianter (fisk+mel+egg+brødsmuler, ingen olje)

Varmer opp pai og pizza (rester) til lunsj

Anonymkode: 8308e...d28

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Findus fiskegrateng på 15 min fremfor 45 min i ovn.  
 

Rundstykker ,kjøtt, kylling,  laks, innbakte pølser og pizzaboller, pommes, ostesmørbrød, biff, pai, omelett, 

 

spørsmålet bør heller være: hva bruker man den ikke til? Suppe og pannekaker 🤣 ellers det meste! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

1. har noen tips til bakebolle/form som passer i cosori som IKKE er cosoris fulle sett?

 

2.

Bruker den til grønnnsaker, belgfrukter (linse/kikertboller blir mye bedre i denne!), kylling/kjøtt/fisk. 
 

Mannen bruker den til fries. 
 

Gidder ikke bake i den da den støyer endel. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Bruker den mest som hyllefyll

Anonymkode: bc7fe...dd9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker min litt i rykk og napp, men:

*Kyllingvinger, både rå og ferdigstekte
*Potetbåter
*Ciabatta (sånne i vakum fra butikken)
*Rundstykker fra deig som jeg har liggende i kjøleskapet

Bruker den egentlig til det meste som kan stekes på varmluft og som er lite nok til å gå i airfryeren. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (17 timer siden):

Har så lyst på airfryer, men så usikker på om den kommer til å bli brukt, eller om den bare blir å fylle skapene 🤪 Hva bruker du din til?

Anonymkode: 29cf1...5b5

Ingenting, jeg gav den bort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Gjengangeren er: kylling, halvstekt rundstykker til frokost og divers potete retter. 

Anonymkode: 8559e...753

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Potetbåter, pimientos de padrón,  sprøstekte kikerter... den er i bruk flere ganger i uka.

Anonymkode: 1e689...a0b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Halvstekte rundstykker

Fries 

Kylling

Vårruller

Løkringer

Ostesmørbrød/toast

Og masse annet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Panert fisk, jalapeno poppers( 🤤), pommes frites, for å nevne noe. Vi bruker vår Airfryer jevnt og trutt 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Bruker den til det meste som får plass, ting som skal varmes blir mye bedre i airfryer, får en fin skorpe i motsetning til micro hvor alt blir slapt. 

Anonymkode: fefb7...5ba

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Grønnsaker som brokkoli, paprika, minimais, løk, sopp, gjerne med litt krydder på. Noen ganger litt olje, for å få krydderet til å sitte bedre. Brokkoli er best fra airfryer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Kaker (20 cm springform), muffins, rundstykker, kjøtt, pølser, ostesmørbrød, popkorn, alt av poteter, pizzarester og oppvarming av burgerbrød/pølsebrød /tacolefser osv. 

Anonymkode: d5e90...05f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Kylling, potetbåter, div grønnsaker (særlig frosne), bacondadler, fylte tortillas, bacon, alt av frossenfisk/kjøtt, fersk fisk. Egentlig alt, er helt genialt! 

Anonymkode: 7c57e...d94

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Steke poteter, pommes frittes, pommes noisettes osv. Sprøsteke marinerte tofuterninger. Riste krydra kikerter. Tørke eplebiter. Varme vårruller, vegetarboller eller andre ting fra fryseren. Tine en frossen kanelbolle. Steke u-/halvstekte croissanter fra frysedisken. Crispe opp en gammel focaccia eller en vaffel fra i går. 

Jeg har veldig lite kjøkken og airfryeren tar en tredjedel av benkeplassen min, men det er den verdt. 

Anonymkode: 7f63e...bf2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...