AnonymBruker Skrevet 7. juni 2022 #61 Skrevet 7. juni 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Jajaja. Det forandrer ikke stort på det faktum at havregryn kokt på vann, havre og cashewnøtter er forsvinnende likt havregrøt kokt på havre og vann, og ikke under noen omstendigheter så ulikt at det første kan karakteriseres som godt, og det andre som ekkelt. Det framstår rett og slett som selvmotsigende og absurd, og det var alt jeg påpekte før kveruleringen begynte. Tråden handler om havregrøt kokt på melk vs. vann. Cashewnøtter, havregryn og vann likner mye mer på havre og vann enn det likner på melk. Du koker havregrøt på vann, men synes havregrøt kokt på vann er ekkelt, kort oppsummert. Anonymkode: a792b...7c0 Med andre ord dømmer du utenom har prøvd selv. Og nei jeg er ikke dum og jeg forstår hva du egentlig vil med kommentaren din😉 Anonymkode: 96177...f15 1
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2022 #62 Skrevet 15. juni 2022 Maleficenta skrev (På 3.6.2022 den 20.21): koker med vann i mikroen. syns det blir mer delikat konsistens i mikroen enn i gryte. I gryte blir den så limaktig Hvordan lager du den i mikro? Mengde gryn og vann for en person? Har du salt i? Andre ting? Trenger tips til lunsj på jobb og der har vi mikro. Anonymkode: 04af2...7d1
Maleficenta Skrevet 15. juni 2022 #64 Skrevet 15. juni 2022 AnonymBruker skrev (14 timer siden): Hvordan lager du den i mikro? Mengde gryn og vann for en person? Har du salt i? Andre ting? Trenger tips til lunsj på jobb og der har vi mikro. Anonymkode: 04af2...7d1 tror ca 1 dl gryn og 2 dl vann ish. En liten klype salt.
FrankDrebin Skrevet 20. juni 2022 #65 Skrevet 20. juni 2022 Jeg vil ikke dra det så langt som å kalle det ekkelt, men stusselig er det. Pleier alltid å tilsette melk, og et lite saltdryss. Jeg liker at det smaker noe av det jeg spiser. 2
AnonymBruker Skrevet 1. juli 2022 #66 Skrevet 1. juli 2022 Syns det var bedre kokt på vann en på melk. Tror det blir ofte til frokost framover på grunn av dårlig råd noen måneder og prisøkning. Anonymkode: 3dc52...dca 1
AnonymBruker Skrevet 1. juli 2022 #67 Skrevet 1. juli 2022 Jeg bruker 1/4 av væsken som melk. Anonymkode: d9124...aba
AnonymBruker Skrevet 1. juli 2022 #68 Skrevet 1. juli 2022 AnonymBruker skrev (42 minutter siden): Syns det var bedre kokt på vann en på melk. Tror det blir ofte til frokost framover på grunn av dårlig råd noen måneder og prisøkning. Anonymkode: 3dc52...dca Se det TS! Godt vi som har argumentert for dette i tråden fikk deg over på the dark side. Anonymkode: a792b...7c0
AnonymBruker Skrevet 1. juli 2022 #69 Skrevet 1. juli 2022 AnonymBruker skrev (1 time siden): Se det TS! Godt vi som har argumentert for dette i tråden fikk deg over på the dark side. Anonymkode: a792b...7c0 😀👍 Anonymkode: 3dc52...dca
AnonymBruker Skrevet 1. juli 2022 #70 Skrevet 1. juli 2022 liker best havregrøt med litt melk i. Anonymkode: 99d41...ef9
AnonymBruker Skrevet 22. april 2023 #71 Skrevet 22. april 2023 Synes havregrøt ser litt ekkelt ut om den er for tynn. Anonymkode: 3dc52...dca
AnonymBruker Skrevet 22. april 2023 #72 Skrevet 22. april 2023 koker kun grøt på H-melk. Grøt på vann er grusomt, men jeg kunne nok spist det om alternativene var enten sulting eller frityrstekt junkfood. Anonymkode: e3370...d45 1
AnonymBruker Skrevet 24. april 2023 #73 Skrevet 24. april 2023 Jeg koker ofte havresaft, eller suppe. Vann og havregryn med litt sukker og salt. Ganske tyntflytende, så den kan drikkes. Godt og mettende😊 Eller jeg spiser havregryn med kald melk på, og litt sukker og syltetøy😚 Jeg er ikke så glad i grøt, synes den blir kvalmende, og særlig om den er kokt med melk... Anonymkode: ce893...104 1
Nattens rytter Skrevet 25. april 2023 #74 Skrevet 25. april 2023 Vassgraut har vore kvardagskosten til forfedrene dine.
AnonymBruker Skrevet 25. april 2023 #75 Skrevet 25. april 2023 AnonymBruker skrev (På 1.6.2022 den 21.12): Jeg tenkte jeg skulle begynne å koke på vann i stedet for melk da det går en del melk til dette når jeg lager det hver morgen. Men blir konsistensen ekkel? pleier du å koke på vann eller melk? Anonymkode: 3dc52...dca Havregryn har sin egen «melk» (det er dette som er havremelk). Om du tilsetter «ekstra» melk fra havre, ris, ku, geit eller kokos eller lar være å tilsette ekstra melk? Ingen merker forskjell. Om de påstår seg å gjøre det? Utsett dem for en helt normal blindtest. Jeg garanterer at de ikke vil ha noen anelse. Anonymkode: b42fb...93d
Brunhilde Skrevet 27. april 2023 #76 Skrevet 27. april 2023 Nattens rytter skrev (På 25.4.2023 den 17.04): Vassgraut har vore kvardagskosten til forfedrene dine. De hadde ikke noe valg. Det har vi nå.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå