AnonymBruker Skrevet 1. juni 2022 #1 Skrevet 1. juni 2022 Som tråden sier.. innafor? Gjelder butikk med betjent ferskvaredisk som selger kjøtt i løs vekt.. Anonymkode: cfc2d...b1c
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2022 #2 Skrevet 1. juni 2022 Jeg jobbet i ferskvare for en del år siden, det kom veldig mange rare og noen idiotiske spørsmål. Tenker at det er innenfor å spørre, men kjøtt som er delt opp i fileter ligger aldri lenge. De har strenge regler på datoer og hvor lenge ting skal ligge. Anonymkode: b5d41...3bd
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2022 #3 Skrevet 1. juni 2022 Det er selvfølgelig innafor. Men vi gir deg nødvendigvis ikke et sant svar. Anonymkode: 82217...434 2
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2022 #4 Skrevet 1. juni 2022 Jeg spør alltid om kjøtt har vært fryst (men det er også merket), og om hvor lenge det holder i kjøleskap. Anonymkode: 828d6...9b0
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2022 #5 Skrevet 9. juni 2022 AnonymBruker skrev (På 1.6.2022 den 15.51): Jeg jobbet i ferskvare for en del år siden, det kom veldig mange rare og noen idiotiske spørsmål. Tenker at det er innenfor å spørre, men kjøtt som er delt opp i fileter ligger aldri lenge. De har strenge regler på datoer og hvor lenge ting skal ligge. Anonymkode: b5d41...3bd Heheheheh 🤭 På papiret ja. Men både du og jeg vet hvordan rutinene egentlig er 😉 De lukter på kjøttet, og så lenge det ikke lukter død og fordervelse, blir det solgt. Uavhengig av hvor lenge det har lagt der, eller hva siste forbruksdato er. Anonymkode: cca88...1f3 2 1
Gjest O.G. Skrevet 12. juni 2022 #6 Skrevet 12. juni 2022 AnonymBruker skrev (På 9.6.2022 den 19.20): Heheheheh 🤭 På papiret ja. Men både du og jeg vet hvordan rutinene egentlig er 😉 De lukter på kjøttet, og så lenge det ikke lukter død og fordervelse, blir det solgt. Uavhengig av hvor lenge det har lagt der, eller hva siste forbruksdato er. Anonymkode: cca88...1f3 Det skjer ikke i ferskvaredisken jeg bruker i hvertfall.
AnonymBruker Skrevet 12. juni 2022 #7 Skrevet 12. juni 2022 Kyllinglår som blir stekt kl 07 om morgenen og ligger på lunk og blir solgt kokken 21 er vel litt bob bob? Anonymkode: f6c4c...5bb
AnonymBruker Skrevet 12. juni 2022 #8 Skrevet 12. juni 2022 Etter jeg hadde sommerjobb i ferskvaredisk, kjøper jeg bare kjøtt og fisk som er på tilbud, det vet man at det selges mye av og at produktene er ferske. For det andre vi solgte var lagt fra ferskt… Anonymkode: 6a812...5eb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå