Gå til innhold

Oppbevaring av frukt og grønnsaker


Pepita

Anbefalte innlegg

Kom til å tenke på noe nå... agurken jeg har på jobb hadde blitt til isagurk...

Lå i kjøleskapet...

Hvordan skal forskjellige frukt og grønnsaker oppbevares for best holdbarhet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

En del grønnsaker, som agurk, squash, aubergine og paprika, har det egentlig for kaldt i kjøleskapet, og for varmt i romtemperatur. Jeg pleier å oppbevare disse i grønnsaksskuffen nederst i kjøleskapet, der det skal være noen grader varmere.

Hvis agurken fryser, har den antakelig ligget helt inntil bakveggen i kjøleskapet, da har sånt lett for å skje. Eller det er eventuelt for lav temperatur i kjøleskapet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De gangene agurk blir frossent hos oss, så må jeg skru ned termostaten på kjøleskapet. Et jobbkjøleskap er kanskje rimelig tomt? Kan sikkert ha det litt varmere der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Clueless

Om det er kaldere eller varmere nederst i kjøleskapet kommer an på om det er et kombiskap, og i så fall hvor fryseren er plassert. Er den nederst er det ofte kaldere i bunnen av kjøleskapet enn øverst. Og motsatt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

ÅÅåå? Skal ikkje tomat i kjøleskap? Kvifor ikkje?? Held dei seg lenger i romtemperatur?

Eg syns dei er gode når dei er kalde eg...

Mamma har dei faktisk aldri i kjøleskapet, men eg har ikkje tenkt over det før... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også tomater i kjøleskapet, ja faktisk all frukt og grønt bortsett fra bananer. Liker ikke romtemperert, særlig ikke tomater.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...