Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

I helga skal det lages "kongemiddag". :sikle:

Jeg skal lage forrett og dessert, mannen skal stå for hovedretten.

I den forbindelse lurer jeg på om dere kan gi meg forslag på gode forretter?

Desserten tror jeg jeg har klar, men sleng gjerne med forslag på det også!

Takker...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva blir hovedretten da?

Lettere å pønske ut en forrett når man vet hva som skal serveres etter den. :)

Skrevet

Avocado med reker

Hjemmelaga sitron-is til dessert :)

Skrevet
Hva blir hovedretten da?

Lettere å pønske ut en forrett når man vet hva som skal serveres etter den. :)

Samme sier jeg :)

Skrevet

Noen forslag:

- tomat/mozzarella-salat

- fylte sopp

- marinert laks med urtekrem

- parmaskinke med fiken og chèvre

- parmesanpærer

- squashpletter med yoghurtdressing

- hvitløks-/chilireker

- bruschetta med forskjellige toppinger

- suppe (f.eks. paprikasuppe, asparges- og briesuppe, kremet oste- og urtesuppe, kremet gulrot- og spisskummensuppe eller karri- og rekesuppe)

Skrevet
Avocado med reker

Henger meg på denne jeg, knallgodt.

Eller Parmaskinke og honningmelon, enkelt og kjempe godt!

Skrevet

Rekecoctail gjerne med avocado

Asparges (helst de små) med ristet spekeskinke evt. litt Hollandaisesaus

Reker/krepsehaler + asparges + div. sauser

Skrevet

Ååå, nam nam! Takker for mange gode forslag!

Litt av greia er at jeg ikke skal vite hva hovedretten er vice versa! ;)

Skrevet

Reker og/eller krepsehaler woket raskt med sweet chilisaus (ikke for lenge, da blir rekene seige) servert på ruccolasalat - kjempegodt! :)

Gjest Dalwhinnie
Skrevet

Kamskjell er en av mine absolutte forrett-favoritter. Godt sammen med asparges (skjønt ikke helt sesong for det nå) eller en salsa med f.eks litt tropiske frukter, tomat, chilli og lime. Er også lekkert, og godt, å surre litt parmaskinke som "magebelte" på kamskjellet før du steker det.

Skrevet
Kamskjell er en av mine absolutte forrett-favoritter. Godt sammen med asparges (skjønt ikke helt sesong for det nå) eller en salsa med f.eks litt tropiske frukter, tomat, chilli og lime. Er også lekkert, og godt, å surre litt parmaskinke som "magebelte" på kamskjellet før du steker det.

Hvordan steker man egentlig kamskjell? Og er de ferske eller frosne når du kjøper dem i butikken? Jeg har nemlig bare kjøpt kamskjell på restaurant før, og det er jo rågodt, så vil gjerne prøve det hjemme også!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...