MiniMjau Skrevet 10. november 2005 #1 Skrevet 10. november 2005 altså personer ikke porsjoner... Hvor mye fårikålkjøtt skal jeg beregne? Og hvor mye kål?
Nella Skrevet 10. november 2005 #2 Skrevet 10. november 2005 Ville nok tatt 2 kg kjøtt. Når jeg lager her til meg og sambo pleier jeg å bruke 1 kg og et vanlig stort kålhode. Da har vi middag + at det blir igjen en middag til sambo dagen etter, altså til 3 personer Bedre å lage litt for mye enn for lite og fårikålen er jo kjempegod dagen etterpå også.
MiniMjau Skrevet 14. november 2005 Forfatter #3 Skrevet 14. november 2005 2 kg var akkurat passe! :-) Hadde da litt til overs til 1 porsjon dagen etter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå