AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #1 Skrevet 24. mai 2022 Jeg ser at jeg har fått litt overflod med matkassemiddager og prøver å finne ut hva som egner seg for frysing. Både for at ting ikke skal gå ut på dato, og for å slippe å spise samme middagsrett flere ganger på rad. Har nå laget en pastarett med kylling. Kyllingen er krydret og stekt, og går fint å fryse. Pastaen er krydret og kokt og kan fryses. Men iblandet den ferdige pastaen er det finhakket fersk basilikum, ferske spinatblader og tomatbiter, som ble blandet i etter pastaen var ferdig kokt og enda var varm. Men ikke direkte varmebehandlet. Vil det funke å fryse, eller vil disse grønnsakene ødelegge alt? Anonymkode: 6f423...a03
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #2 Skrevet 24. mai 2022 Spinat skal ikke varmes flere ganger dessverre. Anonymkode: 5a0b9...142
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå