Gå til innhold

"Kan det fryses"-tråden.


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg ser at jeg har fått litt overflod med matkassemiddager og prøver å finne ut hva som egner seg for frysing. Både for at ting ikke skal gå ut på dato, og for å slippe å spise samme middagsrett flere ganger på rad.

Har nå laget en pastarett med kylling. Kyllingen er krydret og stekt, og går fint å fryse. Pastaen er krydret og kokt og kan fryses. Men iblandet den ferdige pastaen er det finhakket fersk basilikum, ferske spinatblader og tomatbiter, som ble blandet i etter pastaen var ferdig kokt og enda var varm. Men ikke direkte varmebehandlet.

Vil det funke å fryse, eller vil disse grønnsakene ødelegge alt?

Anonymkode: 6f423...a03

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Spinat skal ikke varmes flere ganger dessverre. 

Anonymkode: 5a0b9...142

Skrevet

Jeg fryser alt jeg.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...