AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #1 Skrevet 24. mai 2022 Kjøpte store rå kyllinglår på rema, sånne i 2pk, først var de i stekepose i ovn i 45 min på 180 grader, de hadde rett kjernetempratur og til og med litt over, men blodige. Så jeg la de i stekepanna og lot de steke på lav varme i en 15-20 min, til sammen, de ble tørre som juling, men tenkte at det var trygt nå, og likevel masse blod inni! Hva faen er greia? Anonymkode: 9ff80...ed3
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #3 Skrevet 24. mai 2022 Mener du sånne røde flekker? Ikke at det var rått? Anonymkode: bd08e...5b5
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #4 Skrevet 24. mai 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Mener du sånne røde flekker? Ikke at det var rått? Anonymkode: bd08e...5b5 Var masse rødt blod som fløt ut når jeg skjærte i de, jeg skjønner ikke at det kan ha vært rått etter både stekeovn og stekepanne, men spiste ikke det som var borti det blodet. Anonymkode: 9ff80...ed3
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #5 Skrevet 24. mai 2022 Hm, ville klaget på de. Anonymkode: bd08e...5b5
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #6 Skrevet 24. mai 2022 AnonymBruker skrev (49 minutter siden): Hm, ville klaget på de. Anonymkode: bd08e...5b5 Dette! Anonymkode: 1d963...28f
Brunhilde Skrevet 25. mai 2022 #7 Skrevet 25. mai 2022 AnonymBruker skrev (21 timer siden): Hm, ville klaget på de. Anonymkode: bd08e...5b5 AnonymBruker skrev (21 timer siden): Dette! Anonymkode: 1d963...28f Klage på at man ikke klarer å steke et kyllinglår? Ja, ja. 12 3
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2022 #8 Skrevet 25. mai 2022 AnonymBruker skrev (21 timer siden): Hm, ville klaget på de. Anonymkode: bd08e...5b5 Klage på hva egentlig? Anonymkode: 76bbb...643 3
andy capp Skrevet 25. mai 2022 #9 Skrevet 25. mai 2022 Var det frosne kyllinglår? Hvilken temperatur hadde du på ovnen? Satte du de inn i kald eller varm ovn? Sikker på at steketermometeret ikke kom borti benet? Veldig mange feilkilder her, og ingen av de er butikkens feil. Det er heller ikke blod det som renner ut... 5
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2022 #10 Skrevet 30. mai 2022 Brunhilde skrev (På 25.5.2022 den 18.23): Klage på at man ikke klarer å steke et kyllinglår? Ja, ja. Ts her, kan du si hva du ville gjort? Ellers så var de i stekepose, 180 grader 45 min, satt inn i varm ovn, traff ikke benet da jeg målte temp. Anonymkode: 9ff80...ed3
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2022 #11 Skrevet 30. mai 2022 Jeg skjære snitter i de og steke de i panne mel lokk på. Det kan ta litt tid, og de er ferdige når de er ferdige 🤷♀️ Er vel ikke akkurat kyllingen eller butikken sin feil at de fortsatt var blodige inni.. Anonymkode: 5884b...bf5 1
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2022 #12 Skrevet 30. mai 2022 AnonymBruker skrev (På 24.5.2022 den 17.24): Kjøpte store rå kyllinglår på rema, sånne i 2pk, først var de i stekepose i ovn i 45 min på 180 grader, de hadde rett kjernetempratur og til og med litt over, men blodige. Så jeg la de i stekepanna og lot de steke på lav varme i en 15-20 min, til sammen, de ble tørre som juling, men tenkte at det var trygt nå, og likevel masse blod inni! Hva faen er greia? Anonymkode: 9ff80...ed3 Stek de i stekeovnen,men du bruker for sterk varme,lavere varme og la de stå lenger. I tillegg til at du har kjøpt mat på feil sted, kyllingen på rema er akkurat som mye annet de har der,billig og meget dårlig. Kyllingen der er jo mer bein enn kjøtt,blir aldri stekt da. Kjøp prior kylling,så får du bedre kvalitet på maten også. Rema tenker KUN pris på alt de selger,da blir det slik at du får hva du betaler for. God middag. Anonymkode: 2a1d8...13d
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2022 #13 Skrevet 30. mai 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Stek de i stekeovnen,men du bruker for sterk varme,lavere varme og la de stå lenger. I tillegg til at du har kjøpt mat på feil sted, kyllingen på rema er akkurat som mye annet de har der,billig og meget dårlig. Kyllingen der er jo mer bein enn kjøtt,blir aldri stekt da. Kjøp prior kylling,så får du bedre kvalitet på maten også. Rema tenker KUN pris på alt de selger,da blir det slik at du får hva du betaler for. God middag. Anonymkode: 2a1d8...13d Prior er den kyllingen jeg styrer mest unna! Kjøper mye heller kylling på Rema som fremstår som bedre på dyrevelferd enn overproduksjonen Prior driver med! Anonymkode: 5884b...bf5 1
Meadow Skrevet 30. mai 2022 #14 Skrevet 30. mai 2022 Jeg pleier å steke overlår med skinn sammen med grønnsaker i form, og da har jeg de på 200 g i ca 1 time. Så tipper at de burde stått lenger. 1
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2022 #15 Skrevet 30. mai 2022 Å steke kyllinglår i stekepanne etterpå er vel egentlig ingen vits. Da lager du bare stekeskorpe mens innsiden ikke blir stekt. Bedre å steke de på stekepannen før du legger de i ovnen. Men er du sikker på at det var blod og ikke bare kjøttkraft som kom ut? Anonymkode: ee678...4f1 1
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2022 #16 Skrevet 30. mai 2022 Meadow skrev (1 time siden): Jeg pleier å steke overlår med skinn sammen med grønnsaker i form, og da har jeg de på 200 g i ca 1 time. Så tipper at de burde stått lenger. Laga kyllinglår i dag igjen, ble 68 minutter på 200 (orker ikke mer blod, spiser heller kullbiter) og den ble perfekt! Småbrun inni, ikke rød, sprøt skinn og saftig! Takk! AnonymBruker skrev (1 time siden): Å steke kyllinglår i stekepanne etterpå er vel egentlig ingen vits. Da lager du bare stekeskorpe mens innsiden ikke blir stekt. Bedre å steke de på stekepannen før du legger de i ovnen. Men er du sikker på at det var blod og ikke bare kjøttkraft som kom ut? Anonymkode: ee678...4f1 Ja det var rødt blod, kjøttkraften ellers rundt var lys, men rundt bena og inni fossa det omtrent ut.. Anonymkode: 9ff80...ed3
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2022 #17 Skrevet 30. mai 2022 5 hours ago, AnonymBruker said: Stek de i stekeovnen,men du bruker for sterk varme,lavere varme og la de stå lenger. I tillegg til at du har kjøpt mat på feil sted, kyllingen på rema er akkurat som mye annet de har der,billig og meget dårlig. Kyllingen der er jo mer bein enn kjøtt,blir aldri stekt da. Kjøp prior kylling,så får du bedre kvalitet på maten også. Rema tenker KUN pris på alt de selger,da blir det slik at du får hva du betaler for. God middag. Anonymkode: 2a1d8...13d priorkylling? ikke akkurat beryktet for god kvalitet! slaktes etter kun 28 dager/850 gram, 1/3 av hva som normalt for kylling. Anonymkode: 0f633...26e 1
AnonymBruker Skrevet 30. mai 2022 #18 Skrevet 30. mai 2022 On 5/24/2022 at 5:24 PM, AnonymBruker said: Kjøpte store rå kyllinglår på rema, sånne i 2pk, først var de i stekepose i ovn i 45 min på 180 grader, de hadde rett kjernetempratur og til og med litt over, men blodige. Så jeg la de i stekepanna og lot de steke på lav varme i en 15-20 min, til sammen, de ble tørre som juling, men tenkte at det var trygt nå, og likevel masse blod inni! kyllinglår er litt vriene å få stekt inne i "albuen", og ikke så lett å komme til med steketermometer - lett å bomme. Et snitt eller to hjelper, ellers lang tid og lav varme. Da trengs ikke stekepose heller Anonymkode: 0f633...26e 1
Brunhilde Skrevet 31. mai 2022 #19 Skrevet 31. mai 2022 (endret) AnonymBruker skrev (15 timer siden): Ts her, kan du si hva du ville gjort? Ellers så var de i stekepose, 180 grader 45 min, satt inn i varm ovn, traff ikke benet da jeg målte temp. Anonymkode: 9ff80...ed3 Ja, det kan jeg. Hvis jeg hadde stekt lårene selv, så hadde jeg tenkt at "skitt, her bomma jeg visst på tid og/eller temperatur" og tatt lærdom av det til neste gang. Om det var ferdiggrilla lår fra ferskvaredisk ville jeg klagd om de ikke var gjennomstekte. Så enkelt. Endret 31. mai 2022 av Brunhilde Stavefeil 1
AnonymBruker Skrevet 31. mai 2022 #20 Skrevet 31. mai 2022 Brunhilde skrev (13 timer siden): Ja, det kan jeg. Hvis jeg hadde stekt lårene selv, så hadde jeg tenkt at "skitt, her bomma jeg visst på tid og/eller temperatur" og tatt lærdom av det til neste gang. Om det var ferdiggrilla lår fra ferskvaredisk ville jeg klagd om de ikke var gjennomstekte. Så enkelt. Jeg prøvde igjen med høyere temperatur og mer varme, det hjalp. Er ikke så erfaren på dette med matlaging enda. Ts Anonymkode: 9ff80...ed3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå