Gå til innhold

Hva er dine favorittoster?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har ikke smakt så mange oster, men har blitt veldig glad i parmesan. Hva er dine favorittoster?

Anonymkode: 4b512...21f

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

image.png.a8866761702bdcdfb349d31145d72756.png

Anonymkode: 77d42...026

Skrevet

Brie og Selbu Blå. 

AnonymBruker
Skrevet

Parmesan, fetaost og norvegia fyldig 

Anonymkode: 4b512...21f

Skrevet

Vanskelig å velge! 
camambert, parmesan, gorgonzola, burrata, vellagret (hard) cheddar. Av gulost synes jeg Jarlsberg er best. Vellagret aller best

AnonymBruker
Skrevet
Pølsevann skrev (2 minutter siden):

Vanskelig å velge! 
camambert, parmesan, gorgonzola, burrata, vellagret (hard) cheddar. Av gulost synes jeg Jarlsberg er best. Vellagret aller best

Åå😍 jeg har litt lyst å smake camembert, gorgonzola og burrata😃 kan du beskrive smaken på noen måte?😄 jeg er ikke så vant med ost annet enn parmesan og vanlig gulost😅 og så lurer jeg litt på hvit castello, har du smakt den?

Anonymkode: 4b512...21f

Skrevet

Fyldig Norvegia til hverdags. Hvit Castello med honning/fiken marmelade på kjeks. 

Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Åå😍 jeg har litt lyst å smake camembert, gorgonzola og burrata😃 kan du beskrive smaken på noen måte?😄 jeg er ikke så vant med ost annet enn parmesan og vanlig gulost😅 og så lurer jeg litt på hvit castello, har du smakt den?

Anonymkode: 4b512...21f

Hvit castello er en mild ost som er enkel å like. Camembert har mer kompleks smak, og litt fyldigere. Så vil tro hvit castello og brie er er fint sted p starte. 
 

gorgonzola er veldig sterk. Det er kanskje ikke en ost man liker hvis man ikke er vant med sterke oster. Men blå castello er en mild blåmuggost som kan være lurt å prøve. Gorgonzola har mye mer smak enn blå castello. 
 

Begge de to over er gode med fiken/solbær/kirsebær/appelsin marmelade/syltetøy. 
 

Burrata er egentlig en veldig fersk mozarella. Den er mild og melkete i smaken. Veldig godt med salt, pepper, balsamico, olivenolje, tomater og basilikum. Eller på en italiensk pizza. Alene er den nok litt for mye melk for meg hvertfall. 

Skrevet

Jarlsberg, mozzarella og parmesan

AnonymBruker
Skrevet

Tingvollost, alle sortene😅

Anonymkode: bc558...fbb

AnonymBruker
Skrevet

Kommer helt an på hva jeg skal ha osten til. Norwegian, Jarlsberg, gräddost, blå Castello, parmesan og  brie er vel det jeg kjøper mest av. 

Anonymkode: 49ab7...e19

AnonymBruker
Skrevet

Forest. Den er røkt.

Anonymkode: 9d455...c3a

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Kommer helt an på hva jeg skal ha osten til. Norwegian, Jarlsberg, gräddost, blå Castello, parmesan og  brie er vel det jeg kjøper mest av. 

Anonymkode: 49ab7...e19

Og lord Garvagh! Den er kanskje aller best 😉

Anonymkode: 49ab7...e19

AnonymBruker
Skrevet

De er en type prosessert kumelk.

Anonymkode: 27e2d...0ea

AnonymBruker
Skrevet

Manchego til tapas. :) 

Jeg kan spise en hel pakke manchego alene. 

Anonymkode: 92f5f...6a9

AnonymBruker
Skrevet

Chevre! Liker også godt manchego, halloumi og mozzarella.

Anonymkode: 0be19...223

Skrevet

Ridderost. Den stinker, men smaker aldeles nydelig.

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (12 minutter siden):

Manchego til tapas. :) 

Jeg kan spise en hel pakke manchego alene. 

Anonymkode: 92f5f...6a9

 

AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Chevre! Liker også godt manchego, halloumi og mozzarella.

Anonymkode: 0be19...223

Aldri smakt😃 hvordan vil dere beskrive manchego og chevre?

Anonymkode: 4b512...21f

Skrevet

Brie og västerbotnost 👌

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...