AnonymBruker Skrevet 23. mai 2022 #1 Skrevet 23. mai 2022 Jeg har ikke smakt så mange oster, men har blitt veldig glad i parmesan. Hva er dine favorittoster? Anonymkode: 4b512...21f
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #4 Skrevet 24. mai 2022 Parmesan, fetaost og norvegia fyldig Anonymkode: 4b512...21f
Pølsevann Skrevet 24. mai 2022 #5 Skrevet 24. mai 2022 Vanskelig å velge! camambert, parmesan, gorgonzola, burrata, vellagret (hard) cheddar. Av gulost synes jeg Jarlsberg er best. Vellagret aller best
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #6 Skrevet 24. mai 2022 Pølsevann skrev (2 minutter siden): Vanskelig å velge! camambert, parmesan, gorgonzola, burrata, vellagret (hard) cheddar. Av gulost synes jeg Jarlsberg er best. Vellagret aller best Åå😍 jeg har litt lyst å smake camembert, gorgonzola og burrata😃 kan du beskrive smaken på noen måte?😄 jeg er ikke så vant med ost annet enn parmesan og vanlig gulost😅 og så lurer jeg litt på hvit castello, har du smakt den? Anonymkode: 4b512...21f
Meadow Skrevet 24. mai 2022 #7 Skrevet 24. mai 2022 Fyldig Norvegia til hverdags. Hvit Castello med honning/fiken marmelade på kjeks.
Pølsevann Skrevet 24. mai 2022 #8 Skrevet 24. mai 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Åå😍 jeg har litt lyst å smake camembert, gorgonzola og burrata😃 kan du beskrive smaken på noen måte?😄 jeg er ikke så vant med ost annet enn parmesan og vanlig gulost😅 og så lurer jeg litt på hvit castello, har du smakt den? Anonymkode: 4b512...21f Hvit castello er en mild ost som er enkel å like. Camembert har mer kompleks smak, og litt fyldigere. Så vil tro hvit castello og brie er er fint sted p starte. gorgonzola er veldig sterk. Det er kanskje ikke en ost man liker hvis man ikke er vant med sterke oster. Men blå castello er en mild blåmuggost som kan være lurt å prøve. Gorgonzola har mye mer smak enn blå castello. Begge de to over er gode med fiken/solbær/kirsebær/appelsin marmelade/syltetøy. Burrata er egentlig en veldig fersk mozarella. Den er mild og melkete i smaken. Veldig godt med salt, pepper, balsamico, olivenolje, tomater og basilikum. Eller på en italiensk pizza. Alene er den nok litt for mye melk for meg hvertfall.
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #10 Skrevet 24. mai 2022 Tingvollost, alle sortene😅 Anonymkode: bc558...fbb
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #11 Skrevet 24. mai 2022 Kommer helt an på hva jeg skal ha osten til. Norwegian, Jarlsberg, gräddost, blå Castello, parmesan og brie er vel det jeg kjøper mest av. Anonymkode: 49ab7...e19
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #12 Skrevet 24. mai 2022 Forest. Den er røkt. Anonymkode: 9d455...c3a
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #13 Skrevet 24. mai 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Kommer helt an på hva jeg skal ha osten til. Norwegian, Jarlsberg, gräddost, blå Castello, parmesan og brie er vel det jeg kjøper mest av. Anonymkode: 49ab7...e19 Og lord Garvagh! Den er kanskje aller best 😉 Anonymkode: 49ab7...e19
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #14 Skrevet 24. mai 2022 De er en type prosessert kumelk. Anonymkode: 27e2d...0ea
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #15 Skrevet 24. mai 2022 Manchego til tapas. Jeg kan spise en hel pakke manchego alene. Anonymkode: 92f5f...6a9
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #16 Skrevet 24. mai 2022 Chevre! Liker også godt manchego, halloumi og mozzarella. Anonymkode: 0be19...223
Pillarguri Skrevet 24. mai 2022 #18 Skrevet 24. mai 2022 Ridderost. Den stinker, men smaker aldeles nydelig.
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2022 #19 Skrevet 24. mai 2022 AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Manchego til tapas. Jeg kan spise en hel pakke manchego alene. Anonymkode: 92f5f...6a9 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Chevre! Liker også godt manchego, halloumi og mozzarella. Anonymkode: 0be19...223 Aldri smakt😃 hvordan vil dere beskrive manchego og chevre? Anonymkode: 4b512...21f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå