Jotunjenta Skrevet 9. november 2005 #1 Skrevet 9. november 2005 Hva er en trancherkniv? Jernia har en på tilbud nå som ble best i test av tv2hjelperdeg. Tenkte å kjøpe en til mamma. Hun har en som er 30 år, men den begynner å bli litt dårlig... Trenger altså en kniv som er god å filetere fisk med f.eks. Altså ikke tagger på den.
SissiB Skrevet 9. november 2005 #3 Skrevet 9. november 2005 En trancherkniv er en oppskjæringe kniv. Brukes til kjøtt. Det høres ut som du er på jakt etter en fileteringskniv. De er fleksible i bladet, slik at det skal være lett å kjøre den langs fiskens ryggrad. En trancherkniv har stivt blad.
Lula Skrevet 9. november 2005 #4 Skrevet 9. november 2005 Det høres ut som du er på jakt etter en fileteringskniv. De er fleksible i bladet, slik at det skal være lett å kjøre den langs fiskens ryggrad. ← Jeg bruker ikke fileteringskniven til filetering av fisk. De er for bøyelige i bladet og egner seg dårlig dersom fisken er av litt størrelse. Bruker en sagtannet kniv eller en liten kokkekniv til å skjære løs fileten med. Deretter bruker jeg fileteringskniven til å fjerne bena i buken og generell renskæring.
Jotunjenta Skrevet 9. november 2005 Forfatter #5 Skrevet 9. november 2005 Takk. Da dropper jeg den kniven, for den "gokniven" til modern er litt bøyelig, ikke stivt blad.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå