Gå til innhold

Kan man bruke havremelk i varme retter?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Isteden for melk? 

Anonymkode: ab936...d9c

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Ja det kan du :) 

Anonymkode: 72356...549

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Ja det kan du :) 

Anonymkode: 72356...549

Takk:)

Anonymkode: ab936...d9c

AnonymBruker
Skrevet

Men er den ikke litt for søt for det?

Anonymkode: ab936...d9c

AnonymBruker
Skrevet

Det går sikkert fint. Mye mat har en del sødme i seg selv, og vanlig melk er også litt søtt.

Om havremelk passer kommer nok litt an på hva du skal lage, og hvor stor andel av maten som er melk. Det vil for eksempel være en større forskjell på vafler og sauser som består i hovedsak av melk, enn en lasagne der man bare tar en liten dæsj.

Men hvis det bare er vanlig hverdagsmat og det ikke er snakk om å servere til et stort selskap, så er det ikke verre enn å bare prøve. Det skal godt gjøres at noe som smaker godt med vanlig melk, plutselig blir helt uspiselig av å bruke havremelk istedet. Det meste vil jo fortsatt være helt ok selv om man bommer litt med noen ingredienser. Så tar du bare med erfaringen til neste gang.

Anonymkode: c39dd...951

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...