*Heidi* Skrevet 7. november 2005 #1 Skrevet 7. november 2005 Har fått pai form av mamma og dilla.. men det er jo ikke det beste å spise i disse ikke-spise-hvetemel tider! Noen tips til hvordan jeg kan gjøre deigen sundere?
Gjest Hippopotamus Skrevet 7. november 2005 #2 Skrevet 7. november 2005 Bytt ut halvparen av det fine melet med sammalt grov hvete. Blir litt vanskligere å trykke ut i forma, men smaker bedre og er mye sunnere!
Gjest piaf Skrevet 7. november 2005 #3 Skrevet 7. november 2005 Du kan bytte ut halvparten av smøret i paideigen med samme mengde kesam, og du kan erstatte noe av hvetemelet med sammalt spelt.
Nella Skrevet 8. november 2005 #4 Skrevet 8. november 2005 På tine.no ligger oppskriften med deig med kesam. Den blir kjempegod
-Fisken- Skrevet 8. november 2005 #5 Skrevet 8. november 2005 Du kan bytte ut halvparten av smøret i paideigen med samme mengde kesam, og du kan erstatte noe av hvetemelet med sammalt spelt. ← Eller cottage cheese.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå