AnonymBruker Skrevet 12. mai 2022 #1 Skrevet 12. mai 2022 Jeg har et ønske om å lage egen skalldyrkraft. Men har aldri gjort det før, er ikke kjempe kjent med skalldyr generelt. Men har hørt snakk om at man ikke må spise paven for den er giftig. I hvilke skalldyr finner man «paven»? Er de i reker? Som er enklest å få tak i for å koke kraft. Isåfall sitter paven i hodet hos rekene også? Samme spørsmål for: Kreps? Hummer? Krabbe? Google er en god venn, men jeg sliter med å finne informasjonen jeg søker 😅 Anonymkode: 08e26...103
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2022 #2 Skrevet 12. mai 2022 "Paven" er magesekken på krabbe. Såvidt jeg vet er det ikke tilsvarende ting som må fjernes på andre skalldyr. Rekeskall kan du i alle fall trygt koke kraft på (inkludert hodene). Anonymkode: 5c516...c67 1
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2022 #3 Skrevet 12. mai 2022 Paven er på krabben Anonymkode: d3a3c...7fe 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå