Gå til innhold

Hvordan få til israelkake? (Blir for flytende)


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Karamellkremen i midten og sjokoladeglasuren på toppen blir for flytende og det ender opp med å bli ei smørje. 
skal lage denne til en konfirmasjon, etter ønske. 
er det mulig å blande noe gelatin eller annet bindemiddel for å få kremen i midten til å bli fastere, samt sjokoladeglasuren?

Anonymkode: 1e6b0...523

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg hadde ikke sett denne kaken før, men fulgte du oppskriften til punkt og prikke? Det står at fromasjen skal tas på kakebunnen og så stivne i kjøleskapet i 4 timer før du heller den avkjølte (dvs nesten helt kalde) glasuren over.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Brunhilde skrev (30 minutter siden):

Jeg hadde ikke sett denne kaken før, men fulgte du oppskriften til punkt og prikke? Det står at fromasjen skal tas på kakebunnen og så stivne i kjøleskapet i 4 timer før du heller den avkjølte (dvs nesten helt kalde) glasuren over.

Jepp. Har laget denne 8 ganger på helt lik måte hver gang, men 3 av gangene synes jeg kremen (fromasjen) inni har blitt veldig løs. Det samme med sjokoladeglasuren et par ganger. Siden jeg nå skal lage den til en konfirmasjon og frakte den to timer i bil, så vil jeg ha fromasjen og glasuren litt fastere denne gangen. Så kan hende jeg prøver å blande inn et par gelatinplater i kremen og har mindre vann i glasuren. Evt. Lage glasur av meierismør, litt fløte og sjokolade. 

Anonymkode: 1e6b0...523

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...