AnonymBruker Skrevet 11. mai 2022 #1 Skrevet 11. mai 2022 Karamellkremen i midten og sjokoladeglasuren på toppen blir for flytende og det ender opp med å bli ei smørje. skal lage denne til en konfirmasjon, etter ønske. er det mulig å blande noe gelatin eller annet bindemiddel for å få kremen i midten til å bli fastere, samt sjokoladeglasuren? Anonymkode: 1e6b0...523
Brunhilde Skrevet 11. mai 2022 #2 Skrevet 11. mai 2022 Jeg hadde ikke sett denne kaken før, men fulgte du oppskriften til punkt og prikke? Det står at fromasjen skal tas på kakebunnen og så stivne i kjøleskapet i 4 timer før du heller den avkjølte (dvs nesten helt kalde) glasuren over. 1
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2022 #3 Skrevet 11. mai 2022 Brunhilde skrev (30 minutter siden): Jeg hadde ikke sett denne kaken før, men fulgte du oppskriften til punkt og prikke? Det står at fromasjen skal tas på kakebunnen og så stivne i kjøleskapet i 4 timer før du heller den avkjølte (dvs nesten helt kalde) glasuren over. Jepp. Har laget denne 8 ganger på helt lik måte hver gang, men 3 av gangene synes jeg kremen (fromasjen) inni har blitt veldig løs. Det samme med sjokoladeglasuren et par ganger. Siden jeg nå skal lage den til en konfirmasjon og frakte den to timer i bil, så vil jeg ha fromasjen og glasuren litt fastere denne gangen. Så kan hende jeg prøver å blande inn et par gelatinplater i kremen og har mindre vann i glasuren. Evt. Lage glasur av meierismør, litt fløte og sjokolade. Anonymkode: 1e6b0...523 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå