AnonymBruker Skrevet 10. mai 2022 #1 Skrevet 10. mai 2022 Bakte brød i dag og smakte i stad. 1,2 pose brødmix med vann og gjær. En hel klump med gjær. Trodde kanskje det var mening å bruke hele gjæren, er kun vant med tørrgjær så mulig jeg tok for mye! Smakte sprit av brødet! Kan jeg bli full av dette? Anonymkode: c9ad3...f32
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2022 #2 Skrevet 10. mai 2022 Hjelpes hva man skal lese….nei, du får ikke promille av nybakt brød. Anonymkode: e1d51...fba 3
visp Skrevet 10. mai 2022 #3 Skrevet 10. mai 2022 Det kan slå ut på promillekontroll med en gang. https://www.adressa.no/nyheter/article301730.ece 1
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2022 #4 Skrevet 11. mai 2022 visp skrev (14 timer siden): Det kan slå ut på promillekontroll med en gang. https://www.adressa.no/nyheter/article301730.ece Har ikke bil og kjører ikke her. Jeg hadde heller ikke turt å kjøre. Men kan man bli rusa av å spise brød med alt for mye gjær? Hvor mye fersk gjer skal man bruke i 1 brød? Anonymkode: c9ad3...f32
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2022 #5 Skrevet 11. mai 2022 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Har ikke bil og kjører ikke her. Jeg hadde heller ikke turt å kjøre. Men kan man bli rusa av å spise brød med alt for mye gjær? Hvor mye fersk gjer skal man bruke i 1 brød? Anonymkode: c9ad3...f32 jeg dør😂 Anonymkode: acbb8...35d 1
spegel Skrevet 11. mai 2022 #6 Skrevet 11. mai 2022 Eventuell alkohol ville vel sikkert ha fordampet i stekeovnen? Slik som når man bruker øl eller vin e gryteretter for eksempel? 🤔🤪
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2022 #7 Skrevet 11. mai 2022 Oi nå blir det vilt i heimen gitt Anonymkode: d6acd...ee5
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2022 #8 Skrevet 11. mai 2022 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): jeg dør😂 Anonymkode: acbb8...35d https://www.google.com/search?&q=hva+skal+man+gjøre+når+man+dør+på+internett Anonymkode: d6acd...ee5
Gjest Adobyen Skrevet 11. mai 2022 #9 Skrevet 11. mai 2022 (endret) Det blir gjærsmak/lukt hvis deigen ikke har hevet lenge nok. Kan også skje hvis det er brukt for varm væske. Endret 11. mai 2022 av Adobyen
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2022 #10 Skrevet 11. mai 2022 Fersk gjær ca. 3 – 5 % av total melmengde, eller ca. 30 – 50 gram pr. kilo mel. Anonymkode: bf027...470
Brunhilde Skrevet 11. mai 2022 #11 Skrevet 11. mai 2022 AnonymBruker skrev (10 timer siden): Fersk gjær ca. 3 – 5 % av total melmengde, eller ca. 30 – 50 gram pr. kilo mel. Anonymkode: bf027...470 Det høres mye ut! Jeg baker havrebrød med ca 1400 gram mel pluss litt frø, og bruker aldri mer enn en halv pakke, dvs 25 gram ferskgjær. Jeg bruker kald væske, og beregner alltid god til heving.
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2022 #12 Skrevet 12. mai 2022 On 5/10/2022 at 8:31 PM, AnonymBruker said: Bakte brød i dag og smakte i stad. 1,2 pose brødmix med vann og gjær. En hel klump med gjær. Trodde kanskje det var mening å bruke hele gjæren, er kun vant med tørrgjær så mulig jeg tok for mye! Smakte sprit av brødet! Kan jeg bli full av dette? Anonymkode: c9ad3...f32 Anonymkode: edcb6...333
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå