Smørblomsten Skrevet 7. november 2005 #1 Skrevet 7. november 2005 Er det billig med 129 kr kg?? Gjaldt både røkt og urøkt. Eller er Rema billigere? Hvor mange kg bør man kjøpe hvis man skal lage middag til 5 personer?
Gjest Very Victoria Skrevet 7. november 2005 #2 Skrevet 7. november 2005 Godt pinnekjøtt koster mye mer enn 129 kr. pr/kg.
Arwen Skrevet 7. november 2005 #3 Skrevet 7. november 2005 Godt pinnekjøtt koster mye mer enn 129 kr. pr/kg. ← Vi spiste godt pinnekjøtt i går til den prisen
moka Skrevet 7. november 2005 #4 Skrevet 7. november 2005 uansett hvor dyrt det er, så blir ikke pinnekjøtt godt. fysj og æsj.
Gjest gjest1 Skrevet 7. november 2005 #5 Skrevet 7. november 2005 129 kr/kg er en helg grei pris for pinnekjøtt. Det finnes både billigere og dyrere. Uasett pris, så er de viktig å se hva slags kjøtt du får med. (om det bare er tynne pinner, eller om det er "kotelett"-biter med også. Tryggest å kjøpe hele pinner, egentlig. Se også på fettmengde, mye fett gir god kraft og god smak, men det er ikke alle som liker det. Det blir jo da også mindre kjøtt, så da trenger du kanskje mer.)Regner ca 300-500 gr. per person, iallefall i min familie. Og pinnekjøtt er supergodt! Caro
Brunhilde Skrevet 7. november 2005 #6 Skrevet 7. november 2005 (endret) Var på REMA1000 i dag og der mener jeg at prisen var 98,-/kg. Kjøttet var fra Nordfjord og så veldig fint ut. Jeg mener at jeg pleier å regne godt og vel 500 gram pr person, til 5 personer ville jeg nok laget 3 kilo. Endret 8. november 2005 av Brunhilde
Smørblomsten Skrevet 7. november 2005 Forfatter #7 Skrevet 7. november 2005 Hva er forresten forskjellen på urøkt og røkt pinnekjøtt? Hvilken type bør jeg velge når jeg bare pleier dampe kjøttet i stor kjele på bjørkepinner, uten å ha det i ovnen/grille det etterpå?
Arwen Skrevet 7. november 2005 #8 Skrevet 7. november 2005 Hva er forresten forskjellen på urøkt og røkt pinnekjøtt? Hvilken type bør jeg velge når jeg bare pleier dampe kjøttet i stor kjele på bjørkepinner, uten å ha det i ovnen/grille det etterpå? ← Røkt er saltere.
Gjest Hilde Skrevet 7. november 2005 #9 Skrevet 7. november 2005 Jeg anbefaler fenabog istedet for pinnekjøtt - da får du mye mer kjøtt og mindre fett anbefales. Synes ikke røkt pinnekjøtt er godt - det blir altfor sterk smak.
Gjest Gjest Skrevet 8. november 2005 #10 Skrevet 8. november 2005 129 kr er vel en grei pris, men du kan nok få det 10-30 kr billigere pr kg på rema eller prix (nevner bare disse for de er billigst der jeg bor). Pass bare på at du får pinnekjøtt av lam og at det ikke er gryteklart. Røkt eller urøkt kjøtt er vel en smaksak, selv foretrekker jeg urøkt. Vi damper det bare, har det ikke i steikeovnen etterpå.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå