Pepita Skrevet 7. november 2005 #1 Skrevet 7. november 2005 Trener inspirasjon til matpakka! Hva har du på brødskiva??
Arkana Skrevet 7. november 2005 #2 Skrevet 7. november 2005 Veldig varierende: - egg og tomat - naturell smøreost, Dijon-sennep og røkt skinke - italiensk salat - hjemmelaget eggesalat eller kyllingsalat - forskjellige oster (som oftest brie, dansk gräddost eller Synnøve gulost) - naturell smøreost, agurk, tomat, salt/pepper - omelett/eggerøre - chorizo - ovnsbakt postei, agurk, paprika, noen ganger majones - peanøttsmør - rødbetesalat og stekte små kjøttboller (svenske kjøttbullar) - makrell i tomat og agurk - en sjelden gang honning (liker ikke søte pålegg)
Malama Skrevet 7. november 2005 #3 Skrevet 7. november 2005 Akkurat i dag: banan i skive med syltetøy på. (tok av praktisk årsaker med meg bananen hel (ellers ville den jo blitt sort..) og syktetøyet i et glass til jobb...) Men jeg er ganske matlei selv (etter å ha spist hamburgerrygg eller kokt skinke på matpakken i noen uker...) så jeg følger spent med her...
Gjest Varg-Menja Skrevet 7. november 2005 #4 Skrevet 7. november 2005 Jeg bruker mest ulike oster eller kjøttpålegg. Men synes det er veldig fint å freshe det opp med litt frukt eller grønt. Banan, melon tomat, agurk, paprika, purre, løk, osv liver opp skiva litt.
Gjest gjest1 Skrevet 7. november 2005 #5 Skrevet 7. november 2005 Akkurat nå for tiden går det i Philadelfia (naturell) med purreløk, rød paprika og grovkvernet pepper.
Gjest Gjesta Skrevet 7. november 2005 #6 Skrevet 7. november 2005 I dag hadde jeg omelett med tunfisk, fetaost, soltørket tomat, sorte oliven og litt pinjekjerner. Dvs, jeg spiste opp omeletten, mens brødskivene fortsatt ligger urørt.
Gjest piaf Skrevet 7. november 2005 #7 Skrevet 7. november 2005 En kombinasjon jeg har hatt sansen for i det siste, er Snøfrisk naturell (sikkert også godt med dillvarianten), røykelaks, vårløk og kvernet pepper. Enten på grov spelt/havre/solsikkescone eller på mørkt rugbrød. Supergodt! :-D Også liker jeg å lage sandwich til niste, av samme type scones, med feks skinke, dijonsennep, masse grønn salat, tomater etc. Det er plass til mer pålegg og grønt i en sandwich. (Pakk i aluminiumsfolie så holder den bedre sammen.)
Gjest 1111 Skrevet 7. november 2005 #8 Skrevet 7. november 2005 Leverpostei (hvilken som helst så lenge det ikke er den runde boksen med ansikt på) og agurk. Namnam.
Gjest Gjesta Skrevet 7. november 2005 #9 Skrevet 7. november 2005 Snøfrisk naturell er også kjempegodt med grillet paprika, squash og aubergine, pluss litt urter og kvernet salt/pepper.
Rosenrød Skrevet 7. november 2005 #10 Skrevet 7. november 2005 Løvtynn baguetteskinke, salat, egg, majones og rødløk!
Gjest gjest1 Skrevet 7. november 2005 #11 Skrevet 7. november 2005 Lager sandwich med grovt brød, og da blir det mye pesto/dijonsennep, ost og grønnsaker. Strimlet sukkererter er veldig godt. Rugsprø med kaviar, nøkkelost og ruccola er også en klassiker hos meg. Bruker også endel peppermakrell og varmrøkt pepperlaks.
Gjest Gjest Skrevet 7. november 2005 #12 Skrevet 7. november 2005 Jeg er kjedelig jeg. Veksler mellom gul og brunost og italiensk salat
Cuba Skrevet 7. november 2005 #13 Skrevet 7. november 2005 Så flinke dere er da! DE smørbrødene jo! Tar noe enkelt jeg da.. mest for at jeg ikke har tid! Går litt i perioder og.. Akkurat nå har jeg vært usunn en stund og har på sjokoladepålegg.. En stund hadde jeg leverpostei.. (ikke den med ansikt på nei! ) Ellers kan det gå i brunost til tider og..
-Fisken- Skrevet 7. november 2005 #14 Skrevet 7. november 2005 Leverpostei med agurk eller sylteagurk (og sitronpepper) Makrell i tomat med agurk (og sitronpepper) Smøreost (naturell, urter osv) skinke og agurk (og sitronpepper) Smøreost som f.eks philadelphia (varierer smaksvariant) med agurk eller paprika (og sitronpepper) Snøfrisk med agurk (og sitronpepper) Havbrispostei med agurk (og sitronpepper) Tunfisk med rødløk og agurk (og sitronpepper) Hvitost med agurk, paprika eller tomat (og sitronpepper) Kokt egg med agurk og tomat, salt og pepper Bananskiver Brunost, evnt med bringebærsyltetøy under Prim Hm.. Tror det var det ja
Potetmel Skrevet 7. november 2005 #16 Skrevet 7. november 2005 Tar det jeg finner i kjøleskapet. Kjøttpålegg, ost og syltetøy.
Gjest Pet Skrevet 7. november 2005 #17 Skrevet 7. november 2005 Nå for tida går det i leverpostei og agurk, varmrøkt makrell og nøkkelost. På klibrød.
-Fisken- Skrevet 7. november 2005 #18 Skrevet 7. november 2005 Glad i sitronpepper, du Fisken ← Jepp, sitronpepper er nydelig!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå