Belima Skrevet 8. mai 2022 #1 Skrevet 8. mai 2022 Har fått en boks med shimmering powder og lurer på om det kan brukes på et gelelokk? Har lyst til å bruke det på en ostekake, men vet ikke om det er mulig. Går det an?
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2022 #2 Skrevet 8. mai 2022 Vil tro det fungerer. Jeg brukte det på en kake med myk sjokoladekrem. Det gir veldig mye farge, så ikke så mye pulver som skal til. Anonymkode: 72797...83e
Belima Skrevet 8. mai 2022 Forfatter #3 Skrevet 8. mai 2022 Det står på nettet at gumpaste (aner ikke hva det er) marsipan og fondant bør fuktes før bruk og det er alt som står. Så fint at det funket på sjokoladekrem! Håper noen har prøvd det på gele og vet hvordan det gikk også vil svare. Kjedelig å ødelegge en kake med prøving.
Belima Skrevet 8. mai 2022 Forfatter #4 Skrevet 8. mai 2022 Nå etter å tenkt litt, så kom jeg på at jeg kan teste det selv. Er jo bare å ta litt gele på en skål, enten går det bra eller ikke, da vet jeg jo det før selve kaka er klar. Godt at hjernen fremdeles virker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå