Gå til innhold

Grytekjøtt - hva slags gryte?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har noen pakker med grytekjøtt som jeg skal bruke. Hva slags gryter bruker dere å lage? Jeg har lyst på noe som lages fra bunnen av, men som ikke er for komplisert eller har alt for mange rare ingredienser.

AnonymBruker
Skrevet

Jerngryte. 

Anonymkode: 3a379...4b7

AnonymBruker
Skrevet

Biff ragu, til pasta.https://matpaabordet.no/2018/11/02/pasta-med-deilig-biff-ragu/

Boeuf bourguignon https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/boeuf-bourguignon/

Barbacoa tacos https://www.cookingclassy.com/barbacoa/

Pulled beef, til burgere eller pita 

Lager også flere ulike indiske gryter, curryer, og slikt, men det krever at du har et godt utvalg av krydder. 

Anonymkode: abb02...bda

  • Liker 2
Skrevet

Godt med løk og rotgrønnsaker synes jeg. Av væske pleier jeg bruke buljong, hakket tomat eller begge deler. Bare la det stå og trekke lenge, blir nydelig uansett. Salt, pepper og litt krydder må du jo ha oppi også- timian er godt i gryte👍

  • Liker 3
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Biff ragu, til pasta.https://matpaabordet.no/2018/11/02/pasta-med-deilig-biff-ragu/

Boeuf bourguignon https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/boeuf-bourguignon/

Barbacoa tacos https://www.cookingclassy.com/barbacoa/

Pulled beef, til burgere eller pita 

Lager også flere ulike indiske gryter, curryer, og slikt, men det krever at du har et godt utvalg av krydder. 

Anonymkode: abb02...bda

Jeg har en del indiske krydder, det er mer når det kommer til uvanlige ferskvarer som ferske urter at det stopper opp. Har du noen relativt enkel curry jeg kan lage med grytekjøtt?

AnonymBruker
Skrevet

Kjøttgryte.
Boeuf bourguignon, som nevnt her.

Og så kan man jo også bruke grytekjøtt i stedet for kjøttdeig i f.eks. cottage pie og lignende

Anonymkode: 32c23...687

AnonymBruker
Skrevet

Biff stroganof 😋

Anonymkode: 6ab77...347

AnonymBruker
Skrevet

Stemmer også for boeuf bourguignon, men denne oppskriften er veldig mye bedre enn andre jeg har smakt:

https://trinesmatblogg.no/recipe/boeuf-bourguignon-v-2-0/

Den har riktignok endel ingredienser, men ingen av de er spesielt rare vil jeg si, og endel kan sløyfes eller byttes ut. Jeg har for eksempel droppet hvetemel uten problemer, og byttet ut typen løk. Uansett helt nydelig gryte. Man må ha rødvin oppi da, om man ikke ønsker det bør man velge en annen gryte.

Anonymkode: e6d32...e09

AnonymBruker
Skrevet
NymeriaRhoynar skrev (2 minutter siden):

Jeg har en del indiske krydder, det er mer når det kommer til uvanlige ferskvarer som ferske urter at det stopper opp. Har du noen relativt enkel curry jeg kan lage med grytekjøtt?

Jeg har så mange varianter, slumper gjerne en del, og bruker stort sett slow cooker, ikke gryte. 

Om du er passe oppegående i engelsk vil jeg anbefale deg å gå på google beef curry recepie, eller lignende. Se på ratingene. og finne en oppskrift som passer det du har, og hva du føler deg komfortabel med.  

Søk samtidig opp ida grans oppskrift på pitabrød i jernpanne. Kjempegodt. 

Anonymkode: abb02...bda

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...