Nymerïa Skrevet 7. mai 2022 #1 Skrevet 7. mai 2022 Jeg har noen pakker med grytekjøtt som jeg skal bruke. Hva slags gryter bruker dere å lage? Jeg har lyst på noe som lages fra bunnen av, men som ikke er for komplisert eller har alt for mange rare ingredienser.
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2022 #3 Skrevet 7. mai 2022 Biff ragu, til pasta.https://matpaabordet.no/2018/11/02/pasta-med-deilig-biff-ragu/ Boeuf bourguignon https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/boeuf-bourguignon/ Barbacoa tacos https://www.cookingclassy.com/barbacoa/ Pulled beef, til burgere eller pita Lager også flere ulike indiske gryter, curryer, og slikt, men det krever at du har et godt utvalg av krydder. Anonymkode: abb02...bda 2
keops Skrevet 7. mai 2022 #4 Skrevet 7. mai 2022 Godt med løk og rotgrønnsaker synes jeg. Av væske pleier jeg bruke buljong, hakket tomat eller begge deler. Bare la det stå og trekke lenge, blir nydelig uansett. Salt, pepper og litt krydder må du jo ha oppi også- timian er godt i gryte👍 3
Nymerïa Skrevet 7. mai 2022 Forfatter #5 Skrevet 7. mai 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Biff ragu, til pasta.https://matpaabordet.no/2018/11/02/pasta-med-deilig-biff-ragu/ Boeuf bourguignon https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/boeuf-bourguignon/ Barbacoa tacos https://www.cookingclassy.com/barbacoa/ Pulled beef, til burgere eller pita Lager også flere ulike indiske gryter, curryer, og slikt, men det krever at du har et godt utvalg av krydder. Anonymkode: abb02...bda Jeg har en del indiske krydder, det er mer når det kommer til uvanlige ferskvarer som ferske urter at det stopper opp. Har du noen relativt enkel curry jeg kan lage med grytekjøtt?
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2022 #6 Skrevet 7. mai 2022 Kjøttgryte. Boeuf bourguignon, som nevnt her. Og så kan man jo også bruke grytekjøtt i stedet for kjøttdeig i f.eks. cottage pie og lignende Anonymkode: 32c23...687
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2022 #8 Skrevet 7. mai 2022 Stemmer også for boeuf bourguignon, men denne oppskriften er veldig mye bedre enn andre jeg har smakt: https://trinesmatblogg.no/recipe/boeuf-bourguignon-v-2-0/ Den har riktignok endel ingredienser, men ingen av de er spesielt rare vil jeg si, og endel kan sløyfes eller byttes ut. Jeg har for eksempel droppet hvetemel uten problemer, og byttet ut typen løk. Uansett helt nydelig gryte. Man må ha rødvin oppi da, om man ikke ønsker det bør man velge en annen gryte. Anonymkode: e6d32...e09
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2022 #9 Skrevet 7. mai 2022 NymeriaRhoynar skrev (2 minutter siden): Jeg har en del indiske krydder, det er mer når det kommer til uvanlige ferskvarer som ferske urter at det stopper opp. Har du noen relativt enkel curry jeg kan lage med grytekjøtt? Jeg har så mange varianter, slumper gjerne en del, og bruker stort sett slow cooker, ikke gryte. Om du er passe oppegående i engelsk vil jeg anbefale deg å gå på google beef curry recepie, eller lignende. Se på ratingene. og finne en oppskrift som passer det du har, og hva du føler deg komfortabel med. Søk samtidig opp ida grans oppskrift på pitabrød i jernpanne. Kjempegodt. Anonymkode: abb02...bda 1
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 7. mai 2022 #10 Skrevet 7. mai 2022 Skogsgryte https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/skogsgryte/ Chili con carne https://trinesmatblogg.no/recipe/chili-con-carne-med-mork-sjokolade-og-hjemmelagde-tortillachips/ Kremet oksegryte https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kjott/kremet-oksegryte
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå