AnonymBruker Skrevet 5. mai 2022 #1 Skrevet 5. mai 2022 Stekepannen min er blitt ødelagt. Lurer på om man kan steke kjøttdeig i en vanlig panne/kasserolle? Anonymkode: a3c30...c1a
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2022 #2 Skrevet 5. mai 2022 Selvfølgelig kan du det Anonymkode: 4e240...a9a 3
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 5. mai 2022 #3 Skrevet 5. mai 2022 (endret) Selvfølgelig, steker alltid kjøttdeig i vanlig panne. Endret 5. mai 2022 av AthenaRavenLuna
Traktor Skrevet 5. mai 2022 #4 Skrevet 5. mai 2022 Selv pleier jeg alltid å steke kjøttdeig i en panne. Hvorfor skulle det være noe problem? 1
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2022 #5 Skrevet 5. mai 2022 Uff nå føler jeg meg dum🤣 Måtte bare forsikre meg om det siden har aldri gjort det før. Takk for svar. Ts Anonymkode: a3c30...c1a
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2022 #6 Skrevet 5. mai 2022 Er du fra Vestlandet? Mener du kjele? Du navn det, men den blir mest sannsynlig kokt, ikke stekt. Anonymkode: d4863...70e 3
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2022 #8 Skrevet 5. mai 2022 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Er du fra Vestlandet? Mener du kjele? Du navn det, men den blir mest sannsynlig kokt, ikke stekt. Anonymkode: d4863...70e Blir ikke kokt om du ikke tilsetter vann, eller annet flytende 😂 har samme effekt som panne om man bare tar stekesmør eller olje.. Anonymkode: 20d47...141 4 1
Mumia Skrevet 5. mai 2022 #9 Skrevet 5. mai 2022 (endret) Steke den i ovn, dele den opp først Endret 5. mai 2022 av Mumia
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2022 #10 Skrevet 5. mai 2022 Du kan koke kjøttdeigen i en panne. Det trenger ikke være en stor forskjell da, mang koker kjøttdeigen i en stekepanne også. Anonymkode: 1f39b...9f2 1
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2022 #11 Skrevet 5. mai 2022 2 minutter siden, AnonymBruker said: Blir ikke kokt om du ikke tilsetter vann, eller annet flytende 😂 har samme effekt som panne om man bare tar stekesmør eller olje.. Anonymkode: 20d47...141 Google «stek kjøttdeig», så får du svar. https://www.rema.no/laermer/hvordan-steke-kjottdeig/ https://www.matprat.no/artikler/tilberedning/hvordan-steke-kjottdeig/ Anonymkode: d4863...70e 2
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2022 #12 Skrevet 5. mai 2022 Vet ikke helt hva du mener med vanlig panne (er ikke alle panner vanlige? ) ,men dersom du mener kjele, så går det fint å steke i kjele også. Anonymkode: eb072...ff0 2
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2022 #13 Skrevet 5. mai 2022 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Google «stek kjøttdeig», så får du svar. https://www.rema.no/laermer/hvordan-steke-kjottdeig/ https://www.matprat.no/artikler/tilberedning/hvordan-steke-kjottdeig/ Anonymkode: d4863...70e Dette har jo med mengde Kjøttdeig i forhold til størrelse på kjele/panne. Det blir ikke kokt fordi man bruker en kjele. Anonymkode: 00f59...8c9 3
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2022 #14 Skrevet 5. mai 2022 Du kan steke den i en kjele, velg en stor, vid kjele med stor bunn, ev. stek kjøttdeigen i to omganger. Hvis det blir for mye kjøtt på en gang så blir den kokt fremfor stekt, enten den stekes i kjele eller panne. Anonymkode: b38d9...797
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2022 #15 Skrevet 5. mai 2022 1 minutt siden, AnonymBruker said: Dette har jo med mengde Kjøttdeig i forhold til størrelse på kjele/panne. Det blir ikke kokt fordi man bruker en kjele. Anonymkode: 00f59...8c9 De fleste stekepanner kan holde høy temperatur grunnet stor overflate. Ts nevner «vanlig panne» og de fleste kjeler har mindre diameter (overflate) enn stekepanner. Det er derfor vanskeligere å oppnå høy nok temperatur i en kjele. Men dersom man tilsetter lite nok kjøtt kan det bli stekt, ja Anonymkode: d4863...70e
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2022 #16 Skrevet 5. mai 2022 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): De fleste stekepanner kan holde høy temperatur grunnet stor overflate. Ts nevner «vanlig panne» og de fleste kjeler har mindre diameter (overflate) enn stekepanner. Det er derfor vanskeligere å oppnå høy nok temperatur i en kjele. Men dersom man tilsetter lite nok kjøtt kan det bli stekt, ja Anonymkode: d4863...70e Skjønner. Da har det med hva man definerer som en "vanlig panne/kjele" å gjøre. Jeg ser på en "vanlig kjele" som en som har like stor diameter som en stekepanne. De mindre kjelene ser jeg på som sausekjeler. Anonymkode: 00f59...8c9 1
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2022 #17 Skrevet 5. mai 2022 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): De fleste stekepanner kan holde høy temperatur grunnet stor overflate. Ts nevner «vanlig panne» og de fleste kjeler har mindre diameter (overflate) enn stekepanner. Det er derfor vanskeligere å oppnå høy nok temperatur i en kjele. Men dersom man tilsetter lite nok kjøtt kan det bli stekt, ja Anonymkode: d4863...70e Nå finnes det små stekepanner, da🙂 Anonymkode: b38d9...797
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2022 #18 Skrevet 7. mai 2022 On 5/5/2022 at 12:34 PM, AnonymBruker said: Stekepannen min er blitt ødelagt. Lurer på om man kan steke kjøttdeig i en vanlig panne/kasserolle? Anonymkode: a3c30...c1a Ja så klart Anonymkode: a5904...d7a
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2022 #19 Skrevet 7. mai 2022 Hva er en "vanlig panne" som ikke er en steikepanne? De eneste pannene jeg vet om er steikepanner og menneskepanner. Anonymkode: 17c3e...ce8 1
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2022 #20 Skrevet 7. mai 2022 AnonymBruker skrev (På 5.5.2022 den 12.52): Blir ikke kokt om du ikke tilsetter vann, eller annet flytende 😂 har samme effekt som panne om man bare tar stekesmør eller olje.. Anonymkode: 20d47...141 Kjøtt er 75% vann! Nå har du lært det. Anonymkode: 66801...756
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå