AnonymBruker Skrevet 30. april 2022 #1 Del Skrevet 30. april 2022 Kom over dette produktet i butikken. Jeg har sikkert gått forbi det hundrevis av ganger, men har altså ikke oppdaget det før nå. Kan ikke huske å ha fått det servert noe sted heller. Hvordan bruker man dette produktet? Skal det varmes opp? Smaker det like røkt som røkelaks, eller mer eller mindre? Hva slags tilbehør har man til? Anonymkode: d93a8...ac6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2022 #2 Del Skrevet 1. mai 2022 Mener at det står på pakken at du kan bruke den kald også, som pålegg for eksempel. Jeg har smakt den både på godt brød, sammen med sitronmajones eller remulade, og jeg har smakt den sammen med potetsalat og grønnsaker. Det er bare fantasien som setter begrensninger, du kan lage pastasalat med biter av pepperlaks i, du kan lage en god potetstappe til, eller bare vanlige, kokte poteter, du kan koke ris og grønnsaker til, osv. Anonymkode: e6e22...5a2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Taluno Skrevet 1. mai 2022 #3 Del Skrevet 1. mai 2022 Jeg synes det smaker mindre røkt, enn kaldrøkt laks. Siden den er varmebehandlet, så er konsistens mer lik kokt/stekt laks, og så med røyksmak. Ofte er varmrøkt laks mindre salt. Varmeøkt laks er ofte på kaldbuffet til lunsj, og kan brukes omtrent på samme måte som alt av spekemat og kaldrøkt laks. Jeg liker det best som pålegg på brød, eller sammen med salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2022 #4 Del Skrevet 1. mai 2022 Hvis du har smakt peppermakrell så kan det brukes litt på samme måte. Bare at det (heldigvis) er mindre salt enn peppermakrellen. Den kan kanskje bli litt for heftig å varme opp som en hel filet til middag. Den er nok best kald som pålegg eller i mindre biter i en salat og lignende som andre forslår. Anonymkode: ff6cd...91e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2022 #5 Del Skrevet 1. mai 2022 Elsker det! Bruker det i wraps, på brødskive, kaldt ved siden av asparges eller andre grønnsaker. Anonymkode: f1284...5c6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå