AnonymBruker Skrevet 30. april 2022 #1 Skrevet 30. april 2022 Har lagd ostekake og stod at man skulle bruke en pk sitrongele i den. Så dum som jeg var så leste jeg ikke oppskriften ordentlig og rørte ut gelen i 5 dl vann som det stod i pakken. Synes røren ble veldig flytende men satte den i kjøleskapet.. nå ser jeg i oppskriften at det stod man skulle bruke halve mengen vann i geleen😩 kan man redde kaken? Eller kommer den ikke til å stivne når den har for mye vann? Røren smakte godt. Vil bare at den skal stivne ordrntlig Anonymkode: 7630a...118
Gjest O.G. Skrevet 30. april 2022 #2 Skrevet 30. april 2022 (endret) AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Har lagd ostekake og stod at man skulle bruke en pk sitrongele i den. Så dum som jeg var så leste jeg ikke oppskriften ordentlig og rørte ut gelen i 5 dl vann som det stod i pakken. Synes røren ble veldig flytende men satte den i kjøleskapet.. nå ser jeg i oppskriften at det stod man skulle bruke halve mengen vann i geleen😩 kan man redde kaken? Eller kommer den ikke til å stivne når den har for mye vann? Røren smakte godt. Vil bare at den skal stivne ordrntlig Anonymkode: 7630a...118 Har du gelatinplater? bløt opp, varm og rør i gelen, slik at den blir tykkere? Endret 30. april 2022 av O.G.
AnonymBruker Skrevet 30. april 2022 #3 Skrevet 30. april 2022 O.G. skrev (Akkurat nå): Har du gelatinplater? Nei:( og kaken er alt i kjøleskapet.. Anonymkode: 7630a...118
Mamajune11 Skrevet 30. april 2022 #4 Skrevet 30. april 2022 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Har lagd ostekake og stod at man skulle bruke en pk sitrongele i den. Så dum som jeg var så leste jeg ikke oppskriften ordentlig og rørte ut gelen i 5 dl vann som det stod i pakken. Synes røren ble veldig flytende men satte den i kjøleskapet.. nå ser jeg i oppskriften at det stod man skulle bruke halve mengen vann i geleen😩 kan man redde kaken? Eller kommer den ikke til å stivne når den har for mye vann? Røren smakte godt. Vil bare at den skal stivne ordrntlig Anonymkode: 7630a...118 Den kommer aldri til å stivne.
Spell Skrevet 30. april 2022 #5 Skrevet 30. april 2022 Dette har jeg også gjort, og det går som regel helt fint. Jeg bruker som regel 4dl vann når jeg lager ostekake. 5dl blir bittelitt løst, men det går!
Gjest O.G. Skrevet 30. april 2022 #6 Skrevet 30. april 2022 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Nei:( og kaken er alt i kjøleskapet.. Anonymkode: 7630a...118 Ok.
Mamajune11 Skrevet 30. april 2022 #7 Skrevet 30. april 2022 Mud-ostekake da, smaker jo fortsatt DIIIGG
AnonymBruker Skrevet 30. april 2022 #8 Skrevet 30. april 2022 Kunne d fungert å bake den typ som amerikansk ostekake? Anonymkode: 7630a...118
AnonymBruker Skrevet 30. april 2022 #9 Skrevet 30. april 2022 Kunne det funket å ha i en pose til med gelepulver? Anonymkode: 589ca...f2b
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2022 #10 Skrevet 1. mai 2022 AnonymBruker skrev (19 timer siden): Kunne d fungert å bake den typ som amerikansk ostekake? Anonymkode: 7630a...118 Amerikansk ostekake stivner i ovnen på grunn av at den inneholder egg. Geleostekaker inneholder oftest ikke egg, og vil derfor ikke stivne om de bakes. Hvordan gikk det med kaka? AnonymBruker skrev (16 timer siden): Kunne det funket å ha i en pose til med gelepulver? Anonymkode: 589ca...f2b Det kunne det, men det er ikke så lett å få til når kaka allerede er ferdiglaget og satt i kjøleskapet. Anonymkode: 84e1a...ab8
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2022 #11 Skrevet 1. mai 2022 Oppdatering: kaken stivnet helt fint!!❤️ Anonymkode: 7630a...118 3 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå