Embla Othea Skrevet 30. april 2022 #1 Skrevet 30. april 2022 Ble tipset om å bruke semulegryn i havregrøt - den blir SÅ god og fløyelsmyk - men hvor mye semulegryn skal jeg bruke i forhold til havregryn? Det skal være havregrynsgrøt, men høres 20 g semulegryn til 40 g havregryn greit ut?
every woman Skrevet 30. april 2022 #2 Skrevet 30. april 2022 Det er nok bare å prøve seg fram. Men hvis du vil ha en ren havregrøt med myk, semulelignende konsistens anbefaler jeg å lage den på havremel. Det er kjempegodt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå