AnonymBruker Skrevet 29. april 2022 #1 Skrevet 29. april 2022 Vi skal servere middag i barnedåp, men er veldig i tvil om hva vi skal servere. Vi kommer til å reise langt hjemmefra for dåpen, og kommer kun til å ha dagen før til å ordne istand. Lokalet har et lite kjøkken. Tidligere har vi servert koldtbord, men dette blir for mye jobb og for vanskelig å rigge på kjøkkenet vi har tilgjengelig. Snitter er heller ikke aktuelt. Vi blir ca 30 stykker, og det er inkludert en vegetarianer i tillegg til jeg selv må holde meg unna melkeprotein. Har dere noen forslag? Anonymkode: 1600d...2da
Kinder Skrevet 29. april 2022 #2 Skrevet 29. april 2022 Hva med gryterett? Feks denne: https://detgladekjokken.no/oppskrift/hjemmelaget-bali-kyllinggryte/ Du kan lage en vegetarisk variant med kikerter. Og en variant til de som spiser kylling. Bland gjerne litt kikerter i varianten med kjøtt også, så kan du eventuelt spare litt på kjøttet. Server med ris, en god salat og (melkefri) smør. 2
AnonymBruker Skrevet 29. april 2022 #3 Skrevet 29. april 2022 https://www.facebook.com/1457245757864657/posts/2317946938461197/?d=n Anonymkode: 02522...74d
AnonymBruker Skrevet 30. april 2022 #4 Skrevet 30. april 2022 Takk for tips! 😊 Anonymkode: 1600d...2da
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå