*Stylish* Skrevet 16. oktober 2002 #1 Skrevet 16. oktober 2002 Hva er forksjellen? Har hele tiden sett på dette som en og samme ting jeg...
Gjest Anonymous Skrevet 16. oktober 2002 #2 Skrevet 16. oktober 2002 Skal ikke si det for sikkert da jeg ikke har alt for mye peiling, men jeg tror smør inneholder dyrefett og margarin plantefett. Ellers så brukes vel ordene om hverandre...
Gjest Lea Skrevet 16. oktober 2002 #3 Skrevet 16. oktober 2002 Margarin tåler høyere temperaturer enn smør. Vet ikke helt hvorfor. Men Melange smaker ikke godt på brødskiva og Soft egner seg dårlig til steking.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå