AnonymBruker Skrevet 28. april 2022 #1 Skrevet 28. april 2022 Jeg har blitt ordentlig flink til å lag gode kaker og har knekt en del koder, både i bakingen og i pyntingen, som er veldig gøy! Det eneste er at jeg lurer på følgende: når man skal lage runde kaker med 3-4 lag, lager man hele røren, steker en og en, og lar resten av røren vente? Ser liksom for meg at feks smøret skal koagulere etc, har det noe å si? Har så lyst å lagr en høy rund kake i lag, men er så usikker på logistikken 😅 Anonymkode: 6b223...26d
AnonymBruker Skrevet 28. april 2022 #2 Skrevet 28. april 2022 Jeg lager hele røren ferdig, oftest steker jeg alt i samme form på samme tid og deler opp når kaken har kjølnet, alternativt kan du fordele røren ut i like store kakeformer og steke hver for seg. Kanskje enklere å få ting til å bli mest mulig beint på den måten. Anonymkode: 89bb5...c19
AnonymBruker Skrevet 28. april 2022 #3 Skrevet 28. april 2022 Jeg steker alt sammen, som regel i bare en eller to former. Hadde kanskje heller prøvd å steke i to etasjer fremfor å la røren vente dersom jeg hadde for mye røre. Anonymkode: c6b47...f51
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå