Gå til innhold

Spm angående lagkake, til dere bakere


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har blitt ordentlig flink til å lag gode kaker og har knekt en del koder, både i bakingen og i pyntingen, som er veldig gøy! Det eneste er at jeg lurer på følgende: 

når man skal lage runde kaker med 3-4 lag, lager man hele røren, steker en og en, og lar resten av røren vente? Ser liksom for meg at feks smøret skal koagulere etc, har det noe å si? Har så lyst å lagr en høy rund kake i lag, men er så usikker på logistikken 😅

Anonymkode: 6b223...26d

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Jeg lager hele røren ferdig, oftest steker jeg alt i samme form på samme tid og deler opp når kaken har kjølnet, alternativt kan du fordele røren ut i like store kakeformer og steke hver for seg. Kanskje enklere å få ting til å bli mest mulig beint på den måten. :) 

Anonymkode: 89bb5...c19

AnonymBruker
Skrevet

Jeg steker alt sammen, som regel i bare en eller to former. Hadde kanskje heller prøvd å steke i to etasjer fremfor å la røren vente dersom jeg hadde for mye røre. 

Anonymkode: c6b47...f51

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...